kav4o написа:А най-евтиния омаслител е много по-евтин от вд-40![]()
Слушам те?
Име?
kav4o написа:А най-евтиния омаслител е много по-евтин от вд-40![]()
kav4o написа:Golf_Blade написа:Моя спортен филтър 2000км го карах,като е омазняван само със ВД-40! Мога да споделя ,че върши същата работа като скъпия кит за пране. по стените на интейка имаше следи само от препарата но не и от ни най-малката прашинка!
Да ви кажа моя омаслител за филтъра(SCT)е наполовина по-евтин от една опаковка вд-40petroffbg написа:Аз съм със два спортни филтъра на бъгито си,пръскам ги с масло"MANOLL"!Перфектен е,филтрите улавят абсолютно всичката пепел(а при нас тя е в изобилие)като запазват филтърната кутия чиста!Струва само 8лв,мие се със "Веро" просто ги напръскваш и топиш енергично в кофа със вода и изплакваш на чешмата.Ползвал съм на VALVOLIN,CASTROL,вършат работа,но не се перат даже със тяхните препарати и заносват филтрите,плюс това са много скъпи!
точно такова е sct-mannol
Даскала™ написа:Една опаковка 200ml WD-40 струва 7.50лв
Нима SCT MANNOL струва 3.75лв
yoan4o написа:Някой от специалистите, които си изпраха преди 1-2 г. филтрите с Меглио и после ги пръскаха с ВД-40 ще сподели ли опит какво е положението с филтрите към днешна дата?!![]()
Dorian-е?
judasss написа:yoan4o написа:Някой от специалистите, които си изпраха преди 1-2 г. филтрите с Меглио и после ги пръскаха с ВД-40 ще сподели ли опит какво е положението с филтрите към днешна дата?!![]()
Dorian-е?
Още си карам тди то , още не съм сменил дебитомер или нещо от сорта , 2 години , на всеки 5000 км се переше , и се пръскаше с някъв спрей от железарията , силиконов дет струва 8 лева ! ...
niki7878 написа:Боже, колко мъка има на тоя свят Боже...
За 10лв. доставка да си умориш мотора, ама прав в бил Щастливеца (Алеко Константинов) а!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта