lilibg66 написа:
Във връзка с написаното от
lilibg66 и с не особено обвързаните с истинския живот коментари преди нейния, искам да си кажа личното мнение.
Живеем в свят в който вече условията мъже-жени са почти изравнени, трудят се еднакво и им се налага да поемат еднакъв товар в ежедневието, което съответно води до нормална поведенческа реакция-жените придобиват в характера си някои черти, характерни предимно за мъжете-налитат на бой, пиянстват, псуват, стават груби и невъздържани... Реакцията на тази жена не е единичен случай, напротив, навсякъде е пълно с подобни на нея, емоционално осакатени и озлобени същества, които знаят, че като нямат перфектни мерки и не са тъпи п*тки дето правят с*ирки, трябва да се мъчат да работят наравно с мъжете
То и на мен ми се иска да общувам с красавици, които са интелигентни, обичат литература, имат някаква представа за стил, не знаят наизуст всички модерни чалги или с кого е спал Азис, не се оригват по-често от мен или имат по-големи бицепси за сметка на други неща дето им липсват, ама уви не става