странен спор в панелен блок
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
странен спор в панелен блок
Здравейте , живея в панелка, съседа под нас се оплаква,че има течове в банята, които идват от нашата баня.Над него има една тръба от която му капе на главата от нас. Обаче какъв се оказа проблема - понеже нямаме плочки в банята (мозайка е), понеже блока е над 30 години има микропукнатини и от там явно протича надолу. Той е сложил силикон, но това го спаси временно.Специалисти изказаха мнение,че теча няма да спре докато ние не поставим плочки, като преди това се сложи хидроизолация.Обаче дефакто у нас няма проблем, проблема е при него, на нас ни е добре. В такъв случай длъжен ли съм аз да направя и да платя за този ремонт, който е в нашата баня, но в крайна сметка е ползотворен за съседа.Нямаме конфликти и скандали с него, но просто обмислям решение - защо ще плащам за нещо, от което не страдам аз.С тези пари мога да направя някои неща по колата си например... не съм ли прав ? В крайна сметка аз не съм на зор..
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: странен спор в панелен блок
Длъжен си!!!!!....защото с изливането на вода в мокрото помещение ти предизвикваш теч.Тоест последствията от твоите действия предизвикват щети е съседа.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
golf_td написа:Здравейте , живея в панелка, съседа под нас се оплаква,че има течове в банята, които идват от нашата баня.Над него има една тръба от която му капе на главата от нас. Обаче какъв се оказа проблема - понеже нямаме плочки в банята (мозайка е), понеже блока е над 30 години има микропукнатини и от там явно протича надолу. Той е сложил силикон, но това го спаси временно.Специалисти изказаха мнение,че теча няма да спре докато ние не поставим плочки, като преди това се сложи хидроизолация.Обаче дефакто у нас няма проблем, проблема е при него, на нас ни е добре. В такъв случай длъжен ли съм аз да направя и да платя за този ремонт, който е в нашата баня, но в крайна сметка е ползотворен за съседа.Нямаме конфликти и скандали с него, но просто обмислям решение - защо ще плащам за нещо, от което не страдам аз.С тези пари мога да направя някои неща по колата си например... не съм ли прав ? В крайна сметка аз не съм на зор..
Не си прав. Не е важно на тебе да ти е добре, важно е на Вуте да му е зле.
Пробий още няколко дупчици, да му тече повече

Сега сериозно...
Я си постави на негово място за малко... Ако на комшията отгоре му протече банята. Дали ще се съгласиш да му изплатиш ремонта на банята?

Да ти имам и мисленето

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
колега моли се да не съм под теб и да мислиш пак така че ше стане страшно,поне тез над мен го изпитъха преди 2месеца

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:golf_td написа:В крайна сметка аз не съм на зор..
Не си прав. Не е важно на тебе да ти е добре, важно е на Вуте да му е зле.
Пробий още няколко дупчици, да му тече повече![]()
Сега сериозно...
Я си постави на негово място за малко... Ако на комшията отгоре му протече банята. Дали ще се съгласиш да му изплатиш ремонта на банята?![]()
Да ти имам и мисленето

Е интересно е когато ти дойде яицето на гъза, и стане обратното, ти доидеш на съседа на местото, сигурно ще пуснеш тема, как да запалиш апартамента на съседа, или да го пребиеш докато излиза да хвърля боклука в коша, заради това че неговата баня тече и че при теб всичко е вода!
Трябва да сме съпричастни с болките на съседите, щот те са като наше семейство! Ако имаш нужда той ще ти помогне, все пак ти е съсед!
Аз бих направил всичко от моя страна да помогна, от там нататъка ти решаваш какво да правиш!

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ама изобщо не си прав.
Ако съседа над теб те наводнява, ти какво ще му кажеш? "Няма проблем комши, няма да правиш ремонт, щото нали у вас си е ОК, какво като на мен ми наводни жилището"
Не вярвам да се развият така нещата.
Бъдете хора, бе хора!
Ако съседа над теб те наводнява, ти какво ще му кажеш? "Няма проблем комши, няма да правиш ремонт, щото нали у вас си е ОК, какво като на мен ми наводни жилището"

Бъдете хора, бе хора!

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Заглавието:странен спор в панелен блок
Какво му е странното не мога да разбера. Вместо да събираш мнения, вземи направи ремонт и спри течовете. Съседът ти е в пълното си право да те осъди за причинени щети и ще ги платиш като поп, както и всички разноски по делото. Не се услушвай ами действай, попаднал си на дружелюбен съсед, щом само забележка ти е направил досега.
Какво му е странното не мога да разбера. Вместо да събираш мнения, вземи направи ремонт и спри течовете. Съседът ти е в пълното си право да те осъди за причинени щети и ще ги платиш като поп, както и всички разноски по делото. Не се услушвай ами действай, попаднал си на дружелюбен съсед, щом само забележка ти е направил досега.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
golf_td ще те спася от масово оплюване и ще заключа.
Прави са колегите
В теб е топката!
Прави са колегите

В теб е топката!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”