Изхвърля ми антифриза
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изхвърля ми антифриза
как така да духа пез щеката за маслото и коя капачка като отвия.По принцип не съм пробвал дали духа от където и да е.А това с бъздушната възглавница-карам колата така вече две седмици и още да не се е обезвъздушила, не ми се вярва.
Еииии, сега вече ще стане страшно, колега само не се вързваи за духането през щеката защото темата е необятна
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Тук ще се съглася напълно с колегата...
П.П. виждам, че си от София...защо не пробваш при колегата Васко(чел съм много суперлативи за него)

П.П. виждам, че си от София...защо не пробваш при колегата Васко(чел съм много суперлативи за него)
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
И как мога да се свържа с колегата Васко? А между другото днес да вии кажа от три дни насам днес събра 2литра антифриз и като се прибрах в маркуча каточели имаше налягане щото като отворих капачката изпусна въздух.Запалих я и с едната ръка държах маркуча а с другата давах гас-като подавам гас маркуча почжа да се усеща че се издува.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колко капачки да взимам.две смених и нищо не става.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега очакваме резултати.Имал съм го и аз този проблем... имах проблем с обезвъздушаването,от Пазарджик до Хасково ходих така колата на 100 градуса но не хвърля водата,спирам всичко вън.Чакам да поизтине слагам вода и пак същото...оказа се че не се е обезвъздушавала системата добре...Най вече към радиатора на парното остава въздуха,палиш то го завърта в системата и като спреш и водната помпа спира да върти леко се потопла още системата и избива.Все си мислех че е гарнитура но се справих..
Очакваме добри новини
Очакваме добри новини

- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
днес имаше локва антифриз под колата като погледнах под нея излизаше антифриз от съединението към термостата,отворих капачката на разширителния съд излезе въздух и спря да капе от съединението 

-
- Автомобил:
- Двигател:
zigzagzug написа:днес имаше локва антифриз под колата като погледнах под нея излизаше антифриз от съединението към термостата,отворих капачката на разширителния съд излезе въздух и спря да капе от съединението
Колега напълни казанчето до горе с вода ,но но капачката буквално и запали колата.Ако започнат да излизат мехури от там след известно време сваляй главата и не се чуди вече от къде е.Само да не я подкараш с толкова вода.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”