Проблем с жилото на километража

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
represent
Автомобил:
Двигател:

Проблем с жилото на километража

Мнениеот represent » Сря 23 фев 2011 23:40

Взех си голф 2 1.6 ТД стегнах му всичко, остана ми само да сменя крушките на таблото ииии там беше най голямата ми грешка, че се напправих на разбирач. При махането вече на километража, което беше зациклило ужасно счупих главичката на жилото онази пластмаса която влиза в километража ... отпуснах жилото преди това .. ноо ефекта беше 0-лев. Свалял съм и преди на други 2ки... моя е напълно различен може би защото е с часовник няма място от къде да си напъхам раката за да го откача и така. Таа въпросите ми са може ли някак си да се преправи това жило, ако не може ли някой да ми каже цени на съответното жило защото не намерих нищо из нета... ии някой ако продава по на тънко също няма да е лошо да каже :)

Ако нещо съм объркал моля кажете ми понеже това ми е 1вия кометар във форума колеги иии благодаря ви предварително :)

Потребителски аватар
bobi_diesel
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с жилото на километража

Мнениеот bobi_diesel » Чет 24 фев 2011 1:17

Може!На бронята на жилото има една скоба,която има формата на звезда.Изкарваш я внимателно и издърпваш това което е останало от пластмасовата пръчка дето влиза в самия скоросртомер.После стягаш пак тая скоба с клещите и си ти!Единствения проблем е,че ще има лек шум от скоростомера.Като закачаш жилото свали кората под волата и от там го набутай.Така има по-малък шанс да го прецакаш :wink:

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Чет 24 фев 2011 7:28

с шум на глава няма да изляза... ще потърся ново жило или от някоя морга. Иначе това за корате не бях се сетил мерси много ще го пробвам дано да има малко място :P

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Пет 25 фев 2011 13:13

Смених жилото с ново проблема ми се оправи :) направих точно така както каза колегата свалих кората под волана която е има мн малко място което е достъчно да се прикачи жилото :) мерси много :) всичко това ми струваше 18 лева и 2 дена нерви :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”