голф 1.6 тди пали трудно
голф 1.6 тди пали трудно
голф 1.6 тди сутрин пали трудно двигателя е след основен ремонт свещите са нови просто незнам
-
- Автомобил: Vw Golf 2
- Двигател: SB 1991
Re: голф 1.6 тди пали трудно
Според мен е от подгряваштите свещи,но щом са сменени проблема е друг.
Ако греша нека по-опитните колеги ме поправят.
Ако греша нека по-опитните колеги ме поправят.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Стартер, центровка, акумулатор, въздух в системата...
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,провери всичко отново.За да си сигуре.И се е случвало нови свещи да горят.
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Дай и малко предварение на помпата ако няма проблем с нещата, който колегата Golf_Diesel_ ти изброй .
- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
недобро зацепване на помпата или неправилно подбрани сегменти....виж си и белезите на мотора най-добре.
Ако са сегментите с времето може да се оправи колата
Ако са сегментите с времето може да се оправи колата

белезите са добре колата е след ремонт като я оставя повече ор 3 часа и пали малко трудно. дали не пада горивото как да го хвана
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега провери преди да запалиш дали е пълна помпата отгоре със 17 ключ излишната нафта разви холендъра и провери дали има нафта отгоре във помпата.може да ти смучи въздух и от маркучите на излишната нафта и помпата да се изпразва.

- stefan_milk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
клапан за обратна нафта на входящия маркуч към помпата
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
byzano написа:белезите са добре колата е след ремонт като я оставя повече ор 3 часа и пали малко трудно. дали не пада горивото как да го хвана
Аз съм си сложил клапан на обратната нафта.Клапана е от газово,което спира горивото.Сложих го когато имах проблем с ГНП-то,и така си и остана.На мен ми връщаше нафтата в резервоара,за това сложих този клапан.Моите маркучи са безцветни и се виждаше как нафтата се връщаше назад.И буквално за няколко минути престой,трудно палене.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм си сложил клапан на обратната нафта.Клапана е от газово,което спира горивото.Сложих го когато имах проблем с ГНП-то,и така си и остана.На мен ми връщаше нафтата в резервоара,за това сложих този клапан.Моите маркучи са безцветни и се виждаше как нафтата се връщаше назад.И буквално за няколко минути престой,трудно палене.[/quote]
Колега, можеш ли да снимаш клапана да покажеш за какво става въпрос, че на мен става по същия начин, връща ми горивото обратно и като застудее повече и трудно пали, при положение, че съм сменил всички мъркучи, филтри и т.н. пак връща горивото. Кажи и на кава цена го взе, ще съм ти благодарен.
Колега, можеш ли да снимаш клапана да покажеш за какво става въпрос, че на мен става по същия начин, връща ми горивото обратно и като застудее повече и трудно пали, при положение, че съм сменил всички мъркучи, филтри и т.н. пак връща горивото. Кажи и на кава цена го взе, ще съм ти благодарен.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Клапана е този който спира бензина,при газовите системи.Този който взех аз е "Ловато",за 22 лева.Дано не забравя да го снимам утре.Това намерих в нета.Аз съм взел,левия,метален.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ето точно това на по-горната снимка ти е решението!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги, ще се възползвам и аз от този клапан и ще пиша какво е положението после. Извинявям се на колегата, че използвам неговата тема 

- mario91
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пробваи да охлабиш болтовете и да местиш помпата, и аз съм с същия проблем, от как свалях помпата да я правя, и днес я настойвах така, охлаби болтовете дето държат ГНП и го мести напред назад, двигателите са ни 1 към 1 и моя е 1.6 тди само че е на пасат. Надявам се да ги отстраним тези проблеми, аз мисля че го отстраних моя, но падна акомулатора утре ще взема друг и ще видя, но като му подадох ток запали от раз, и това ме навява на мислите че сега вече е добре центровката и ще пали добре. 

Върни се в “Дизелови агрегати”