На 100% съм сигурен за здравината на супортите. Ако ги е правил някой друг може и да се съмнявам но, на тези вобще. Тествал съм ги една седмица преди да се боядисата и монтират и съм спирал от 140-150 до към 50-60 доста пъти и преди да се боядисат съм ги огледал доста обстойно. По скоро биха се скъсали ушетата на шенкелите отколкото да се счупи супорта. А и най лесно е "вземи от друга кола и сложи" а така сам съм сатворил нещо и ми е доставило доста по голямо удоволствие.
Проекта за задните спирачки е доста добър но тая планка от МК4 ли си е? А и маи по лесния начин е на струга се изрязва диска и после си слагаш каквто диск искаш, както бе написал колегата понагоре.
Polo 6N2 256мм задни вентилирани дискове?
- SVETLIO-VR
- Автомобил: BORA
- Двигател: AJM 250+ps
Re: Polo 6N2 256мм задни вентилирани дискове?
bai_ILIA написа:SVETLIO-VR написа:Дисковете бяха мои, и за пръв път чувам такава глупост за дискове брембо че се пукат и криват, карал съм ги на ВР-цата и не мръднаха
Нормални Брембовци съм кривил 2 пътиРазбира се след като ъпгрейднах на двубутални S2 апарати...Преди това нямаше толкова сила. То и аз съм си виновен, че съм спирал от 160 до 0 щото било яко...
Иначе сега съм с Брембо Макс отпред и отзад и това няма кривенеНе за друго ами зорлем пробвах да ги изкривя ама не подават...Опита беше 3 поредни екстремни спирания от 200 до 100км/ч...Трябваше да знам за себе си дали са китайци или италианци...май не са китайци

Re: Polo 6N2 256мм задни вентилирани дискове?
Ами, чувал съм за доста изкривени такива.
Аз моите ги спуках... в сухо време!
Аз моите ги спуках... в сухо време!