писаха ми акт

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: писаха ми акт

Мнениеот Marto_VN » Пет 25 фев 2011 11:07

Ами ако на книжката ти пише Варненски адрес и Варна , значи се води там , но нищо , не е болка за умиране.мисля че можеше да ти пратят Накателното постановление по настоящия адрес - стига да имаш адерсна регистрация.Ако не може да ти го пратят в София - питай в КАТ - софия дали няма начин с пълномощно някой да ти получи и разпише накателното постановление тук във Варна , за да не биеш път ако няма вариант да го получиш в София.
Просто не съм много запознат с това и затова ти предлагам тея варианти за да не биеш път. Иначе за глобата и горното съм сигурен на 100% че е така.

Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Мнениеот kat007 » Пет 25 фев 2011 11:55

:D Аз те видях колега.....тия бяха с някаква Лада Нива .....и си викам 100% са го спрели заради БУС лентата :arrow: viewtopic.php?f=26&t=251635

winboze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот winboze » Пет 25 фев 2011 13:35

kat007 написа::D Аз те видях колега.....тия бяха с някаква Лада Нива .....и си викам 100% са го спрели заради БУС лентата :arrow: viewtopic.php?f=26&t=251635

да прочетох темата, и заради бус лентата мамицата им, взеха ми талона.. :) живи да не са... ама здраве да е :) :beer :beer :beer

Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Мнениеот kat007 » Пет 25 фев 2011 14:03

Ама и талона ли ти взеха :banghead: ....там понякога и да искаш няма как да излезнеш веднага ...всеки кара бързо....не те пускат :не: и ти малко по малко си караш отстрани и айдееее death глоба.... а пък и те малко след спирката те бяха спрели...нормално е понякога ( сутрин или вечер най-вече ) да не можеш веднага да се вмъкнеш с другите....абе живи и здрави...другото се оправя :drunk

winboze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот winboze » Пет 25 фев 2011 14:15

Да се оправят,само ми създават неудобства щото талона май от варна ще ходя да си го вземам... а това ще трябва да е през седмицата... а и на работа трябва да се ходи :D aбе трагедията е пълна :) ама тоя си просеше пари мамицата му нещастна... не че нямах,но много му знаеше устата и даваше много акъл и определения които трябваше да си ги спести.. :D

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 25 фев 2011 16:24

Достатъчно.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”