Не.
Малка ми е.
Бихте ли си купили чисто нов Голф 2, ако се произвеждаше?
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Cherepaha написа:Бих, ако струва 5000 лева обаче ...
пет бона са 2-ра ръка в момента някои по запазени.. не говорете глупости.. предполагам че цената би ваврирала около 14-18к според зависимост от екстрите.. (лично мое мнение) и според мен би била реална .. незнам вие какво мислите.. но ако знам че след 20 години колата ще е в такова състояние в каквото примерно бе на пл-16в сега на голфа е луд.. просто колата си е надживяла годинките много пъти а една фабия за толкова пари дали ще издържи толкова ?
Трудна работа е да струва таквиз пари. В таз кола няма нищо което да струва скъпо, освен ако не говориш за различна кола със същите ламарини само. ... И това за 20-те години не е голям плюс, защото хората обикновенно си взимат друга кола не защото им се е счупила старата.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:Vizor написа:Cherepaha написа:Бих, ако струва 5000 лева обаче ...
пет бона са 2-ра ръка в момента някои по запазени.. не говорете глупости.. предполагам че цената би ваврирала около 14-18к според зависимост от екстрите.. (лично мое мнение) и според мен би била реална .. незнам вие какво мислите.. но ако знам че след 20 години колата ще е в такова състояние в каквото примерно бе на пл-16в сега на голфа е луд.. просто колата си е надживяла годинките много пъти а една фабия за толкова пари дали ще издържи толкова ?
Трудна работа е да струва таквиз пари. В таз кола няма нищо което да струва скъпо, освен ако не говориш за различна кола със същите ламарини само. ... И това за 20-те години не е голям плюс, защото хората обикновенно си взимат друга кола не защото им се е счупила старата.
точно за това говоря.. голф 2 като голф 2.. само че да му изтупкат една хубава конзола вътре.. с едни добри седалки хубаво табло хидравлики.. джанти надписи шарк и нещо по хентелигентно под капака.. би било добре според мен
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Бих я взел ако ми я подарят,не бих дал пари за технология от преди 20 години.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бихте ли си купили чисто нов Голф 2, ако се произвеждаше?
наистина постепенно се превръща в отживелица най-вече заради това че вече не се произвежда...но все пак това си остава една от най-здравите коли в световем мащаб...и все пак ако все още излизаха броики от заводчето с обновявания по купето...щях да си купя най-вече заради това че в следващите 20 години ще знам че няма да остана на пътя ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
railzzz написа:наистина постепенно се превръща в отживелица най-вече заради това че вече не се произвежда...но все пак това си остава една от най-здравите коли в световем мащаб...и все пак ако все още излизаха броики от заводчето с обновявания по купето...щях да си купя най-вече заради това че в следващите 20 години ще знам че няма да остана на пътя ...
Прав си колега, но на мен ми е малка, инък колата е чук!
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Къде я намери тая тема в първото си мнение бре?Браво темата е добра!Та да кажа и аз,Голф2 не бих си купил нов,но ако можеше да си поръчам кола от едно време бих си взел Мерцедес 190Е 2000 бензин!
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Разбира се !!! Ако му набият под капака 1,9 ТДИ

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При сегашните пътища 100% бих го закупил, то по-здрава кола от него няма 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
H2O написа:Къде я намери тая тема в първото си мнение бре?Браво темата е добра!Та да кажа и аз,Голф2 не бих си купил нов,но ако можеше да си поръчам кола от едно време бих си взел Мерцедес 190Е 2000 бензин!

-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Бих си купил,стига да имам финансова възможност.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Да, даже си мечтая да взема един голф 2 или 1 някой ден, да го стегна и да му се радвам.
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Да това ми е мечтата чисто нов Голф 2!За съжаление няма как да се реализира!Това е кола която заслужава почит.Който иска екстри нека си купи летяща чиния аз искам здравина,сигурност,надеждност!Не случайно има паметник! 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”