Golf 3, 1,4mi - бензин в маслото
-
EdelweisS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3, 1,4mi - бензин в маслото
Колега, и аз имам много сходен с твоя проблем. Моя двигател е 1.8, още не съм го решил. По-късно днес когато имам време ще опиша каквото знам.
- Mookie87
- Автомобил:
- Двигател:
на мен ми е абсолютно същия проблем
дано откриете какво е и аз да мога да си го оправя 

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На теб ти казах най-лесния и прост вариант , не го пробва нали ? Все пак колата си е твоя , ти си решаваш , на сила хубост не става 
- Mookie87
- Автомобил:
- Двигател:
е немам пари, закаршил сам го, но при парва възможност ще го пробвам. Не съм забравил какво ме посаветва. За което съм ти много благодарен 

Сложихме газовата, добре работи на газ, може да се каже и че върви повече. Сега трябва да изкарам паспорт, че тия дето ми я монтираха искаха още 200 кинта за тая екстра.
-
rocky66
- Автомобил:
- Двигател:
straus написа:Сложихме газовата, добре работи на газ, може да се каже и че върви повече. Сега трябва да изкарам паспорт, че тия дето ми я монтираха искаха още 200 кинта за тая екстра.
Мой познат кара Polo 1.3i ADX 1994 с газова и е страшно доволен.
Пък паспорта, доколкото са ми казвали, вървеше ~20 лв. Последно, обаче затегнаха много лицензионния режим на фирмите, монтиращи и преглеждащи АГУ, завишиха изискванията за оборудването им, провеждане на изпитания на бутилките и т.н. В тая връзка е въжможно и услугите им да са поскъпнали, но чак толкова
Само за водна проба искаха 85лв и от там другите глупости скача на 200. Всичко е изправно просто закона спъва работата, ще търся някой приятелски настроен майстор да ми оправи документацията, че и докато ги оправя не знам къде ще зареждам. Покрай къщи има ОМV, Shell и EKO, май и на трите ще ми се заядат. Някой да знае къде зареждат без документи в южната част на София, Бояна и близките квартали?
- Mookie87
- Автомобил:
- Двигател:
много ти искат, за мойта като трябваше да я регистрирам ми взеха около 40-50лв.
straus написа:Само за водна проба искаха 85лв и от там другите глупости скача на 200. Всичко е изправно просто закона спъва работата, ще търся някой приятелски настроен майстор да ми оправи документацията, че и докато ги оправя не знам къде ще зареждам. Покрай къщи има ОМV, Shell и EKO, май и на трите ще ми се заядат. Някой да знае къде зареждат без документи в южната част на София, Бояна и близките квартали?
ako си взимал уредба втора ръка ще ти излезе с 50лв по- евтино
трябаше да монтираш нова за 400лв с всичко, но да не се отклоняваме от темата. а тази която е втора ръка трябва да струва 20лв
Тая уредбва ми я подариха за това не си сложих нова, и да автомобила беше с блокирал двигател.
- Mookie87
- Автомобил:
- Двигател:
а какво направи с бензина?
Нищо, няма пукнат грош да ходя по майстори, иначе разбрах че тампона на моното е сцепен. Първо ще го смяня него и после ще търся други проблеми.
- Mookie87
- Автомобил:
- Двигател:
ясно, е то и аз съм така. УСПЕХ, дано е само от него
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
имах сходен проблем с давене на колаата и се оказа дюза....
От както го направихме на газ поне почна да върви, покарах го към 500км и вчера се самозапали. Загасна ми на светофара, въртях тоя стартер и не ще, пуснах по инерция на задна с надеждата да бръмне и изведнъж гледам от предния капак пламъци. Някви хора ми помогнаха с вода та навреме го угасих, ама изгоряха маркучи, кабели, моното и въздушния филтър също горяха. Като ида в сервиза сигурно ще ми отрежат главата, ама кво да се прави, голф ми се кара 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”