Мнение за Голф 4 TDI GTI
- Cekcu
- Автомобил: Passat 6
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за Голф 4 TDI GTI
Колеги как ще коментирате обявата ? Струват ли си парите ? Някой случайно да е ходил да я гледа ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за Голф 4 TDI GTI
Ако е с гараж в центъра на София я бива офертата
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Хубав е , но смятам, че цената е малко надута. Според мен реалната цена е около 10. 12 са много. От 12 започват 5-ците.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ако всичко описано в обявата е вярно,дори са му малко парите!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Ако всичко описано в обявата е вярно,дори са му малко парите!
Викаш много ниска цена е дал ! Може да е забравил да сложи знака за Евро зад цената
Колата е лачена, ма с тия китаиски джанти направо разби всичко детско в мен!
Повече от 8500 няма да му даде никои, сега тои колко и търси си е негов проблем!
Иначе за тея пари 12 бона бих си взел нова кола, отколкото тоя кокошарник!
Колега, що хареса в тая кола незнам.. Сори за офф-топика

- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
Еййййй верно има ненормални
продавачи.Сигорно са ви казали че преди да изкара колата от гаража се е наложило да отреже голяма секвоя,щотото пречела за изваждането на Голфа
Колега дано намериш сили да забравиш за този безбожно скъп Голф.Има мн по добри коли за тези пари,повярвай ми 
продавачи.Сигорно са ви казали че преди да изкара колата от гаража се е наложило да отреже голяма секвоя,щотото пречела за изваждането на Голфа
Колега дано намериш сили да забравиш за този безбожно скъп Голф.Има мн по добри коли за тези пари,повярвай ми 
- k_garchev
- Контакти:
Добре де,купете едни чисто нови 15-ки зимни!Чисто нови 18-ки летни!Спортното окачване!Подобрени спирачки!Гражданска!Каско!Данък!Сметнете каква е цената на тези работи и след това приказвайте!Цената е съвсем малко по-голяма,но да не забравяме че продавачите почти винаги правят коментар и то голям ако знаеш кака да си го изпросиш!И никой я не е видял вътре в какво състояние е!Ако е с кожа и някоя хубава навигацийка?Също така е и с перфектен мотор!
Никой не знае какво е състоянието на автомобила и пак плювате!Всеки гледа евтиното и купува милионни италианки закрепени колкото да се продаде и след това реват,като почне да се разпада!
Никой не знае какво е състоянието на автомобила и пак плювате!Всеки гледа евтиното и купува милионни италианки закрепени колкото да се продаде и след това реват,като почне да се разпада!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Добре де,купете едни чисто нови 15-ки зимни!Чисто нови 18-ки летни!Спортното окачване!Подобрени спирачки!Гражданска!Каско!Данък!Сметнете каква е цената на тези работи и след това приказвайте!Цената е съвсем малко по-голяма,но да не забравяме че продавачите почти винаги правят коментар и то голям ако знаеш кака да си го изпросиш!И никой я не е видял вътре в какво състояние е!Ако е с кожа и някоя хубава навигацийка?Също така е и с перфектен мотор!
Другарче, не искам да осираме темата, нито да убеждавам които и да било, да взима автомобила, или да не го взима! Всички много добре знаем, че кола 2-ра ръка и разведена жена си е чист късмет!
Ти ако си мислиш че 12 бона си заслужават за Голф, това си е твое виждане!
Но както и да е! Според мен колата не е кои знае какво!
И когато вземеш да продаваш кола, и ако вземеш да изброяваш на купувача че си платил данъците и че си ги вкарал в цената, не вярваи да продадеш колата!
Тая кола, не е пусната с цел продаване, а с цел гъзария, да види колко човека ще му се обадят и да го питат колко коня е и в какво състояние е, все пак сме Българи и си знаем номерата

- k_garchev
- Контакти:
Защо да о*ираме темата?Човека за това я е пуснал!Иска мнение за конкретен автомобил!Виж сега в тази тема какъв е автомобила!Кажи ми дали сега този голф не струва вече 12000лв!Ето така се гледа и поддържа автомобил!
И аз лично не бих дал 12000лв за голф!Защото от 4години карам четворка и ми е писнала и определено ще си взема по-висок клас автомобил за тези пари!
И аз лично не бих дал 12000лв за голф!Защото от 4години карам четворка и ми е писнала и определено ще си взема по-висок клас автомобил за тези пари!
- Cekcu
- Двигател:
- Контакти:
С малко повече пазарлък предполагам, че и до 10500 може да падне !
- Romboni_kr
- Автомобил: Mk3 Gti
- Двигател: ABF
-
KirilGeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
То по тази логика и някои Голф-5 от 13 000 ще го свалиш на 11 000лв
- Cekcu
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:То по тази логика и някои Голф-5 от 13 000 ще го свалиш на 11 000лв
Не е така колега, на голф 5 минималната цена му е 13000 и не се сваля лесно надоло, докато голф 4 с тоя мптор има и по 8000-9000 лв
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
KirilGeorgiev написа:То по тази логика и някои Голф-5 от 13 000 ще го свалиш на 11 000лв
то за можене може, но за тези пари не можеш да получиш голф 5 с такъв мотор и такова ниво на оборудване
-
KirilGeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Вие като видите 150кс и големи джанти и губите обхват Какво точно има този извънземен Голф? Фарове Хела от Китай
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”