Колеги , случи се нещо меко казано странно с вентото.Първите симптоми бяха , че колата почна да гасне , когато включвах на задна скорост.Първо беше един - два пъти , разказах на един майстор дет си ходя при него , той се разсмя и ми вика , че съм се объркал

.Добре , после почна да се случва постоянно , просто докато позиционирам лоста за задна , докато светнат светлините и колата гаснеше.После , мигачите също ми отказаха , при пускане , се включваше зумера за маслото и лампата пресветваше

.По тъмнно отворих платките отзад и изкарах буксите за задна свтлина.Вече не гаснеше , но остана проблема с мигачите , на когото и да покажех , всички гледаха като "тракторче за нафта"

, а сега дори и клаксона се побърка , като го натисна и пак гасне колата

, един еладжия , който уж си разбира и постоянно има клиенти , направо ми отказа.Както и да е , вчера бях при един друг , които каза , че ще се хване да я прави.Закачихме я с Ваг и при натискане на клаксона , директно го изхвърляше от колата (връзката) и вадим буксата , за да влезем пак в системата.Направо ужас , човека каза , че ще трябва поне ден , че можело и да два да я човърка.На някой от вас случвало ли му се е , аз съм шашнат просто.Главното , което ме интересува , колко ли долу-горе ще ми стъпи това човъркане.