задно стъкло голямо учудване
-
orlin4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: задно стъкло голямо учудване
Ако си го третирал с некой неподходящ силикон е от него. При мен се отлепи огледалото за обратно виждане начелното стъкло. Отидох в КОБРА и оня жика слагам ти специално лепило да немаш ядове. Качвам се аз сичко точно след 1 месец от мястото където е залепено тръгна пукнатина през средата на джама...
Значи трябва да отидеш и да му навреш огледалото в гъза, заедно със специалното му лепило, поне там да вземе да хване че да му е по лесно да се разглежда отвътре 
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
digo_pl написа:На мой приятел, задния джам 2 пъти се пръска самичък. Моя още не е
Значи да ви светна в една работа
- jowe1984
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
неска в сервиза като ми лепиха стъклото ми казаха че било от нагревателите аз му казах на пича че парното не беше включено а тои ми каза че е възможно релето на нагревателите да е залепнало и така подавало постоянно ток отзад на двама че сега с един мои приятел като се стопли малко ще мериме тоците но ме съмнява да е от тва ?!?!?!?
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Нали обесних, отзад освен нагревателите за стъклото( най-външните писти са за 3-тия стоп.Знам го защото моя беше прекъснал и цял ден го търсихме от къде и накрая се изумихме) та и този варянт с преизкряването го има.При мене вече има цънка все едно съм го отчупил с нещо и като запълних сега ме е страх да непрецвърчи пак там и да се пръсне.
- jowe1984
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gecatawe написа:Нали обесних, отзад освен нагревателите за стъклото( най-външните писти са за 3-тия стоп.Знам го защото моя беше прекъснал и цял ден го търсихме от къде и накрая се изумихме) та и този варянт с преизкряването го има.При мене вече има цънка все едно съм го отчупил с нещо и като запълних сега ме е страх да непрецвърчи пак там и да се пръсне.
колега не вярвам вообще да е от третия стоп защото като се пръсна стъклото дупката беше далеко(на 10-15см) от третия стоп а и моят не е вързан кън никви писти взимаше си ток дирекно от левия стоп!като се постопли мислиме да измерим тоците аз не съм вързвал реотаните защото на стъклото има кабелобувки но ги няма тея кабел4ета които влизат в буксите на капака!!!!
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм,някое хлапе да не тее думнало с въздушна пушка....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”