grishitu написа:........ колегата ледено сърце направо ме разби със коментарите си. Защо се опитваш да си наложиш мнението, всеки кара с каквото и колкото и когато си иска. Горепосочените "байри" който изреди не са за планинско рали, а за туристически разходки и почивка и работа и не е нужно да се гони с по 80-100км/ч. Да не говорим че на повечето места няма мантинела и ти сече некой завоя или го изпуснеш, ше умалееш да падаш в някой от урвите. Карам Поло 1,9 дизел(64) и Шкода 1,9 дизел(90) и в двете коли като се натоварят 4 човека със сакове им се променя динамиката, затова всеки който управлява МПС е минал курс за придобиване на СУ на МПС и всеки си решава дали да изпревари или не.
п.п. лично аз съм нервен потребител, но немога да кажа че Полото с 195/50/15 има толкова фрапираща разлика от 175/65/13.
Някъде да съм казал, че налагам своето мнение, или че казвам кои какво да прави!? Аи моля ти се! Къде видя че говорим за изпреварване и изпускане на завои! Просто споделям мнение, шот има разлика от двигател 1,9 sdi и от 1,4 абд! Така че няма смисъл да спорим! Казвам на колегата това което съм пробвал, пък тои ако иска и 20-ки джанти да сложи на тоя асматик 1,4! И ти желая късмет, и внимаваи с мантинелите и си пази нервите не бъди толкова НЕРВЕН пУтребител