Съвет за нередовен двигател, купен от колегата xuliganin
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за нередовен двигател, купен от колегата xuliganin
Това е като да си купиш жилище без да си вземеш нотариалниа акт па после да ревеш че не ти е даден
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом проблем с талона няма, можеш да помолиш предишния собственик да вземе удостоверение от КАТ по последна регистрация на автомобила, от който е купен двигателя. В него ще пише кой е собственика, от какъв автомобил е двигателя и че автомобилът е бракуван. След това се прави договор между собственика на бракуваното возило по талон с колегата 420 и всичко е наред.
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
преди няколко месеца като реших да сменям мотора взех цяла ударена кола ,която все още не беше бракувана.Момчето каза ,че до няколко дни ще я бракува и да ходя да си го взема....след около 1 месец се прибирам вкъщи и гледам талона...Момчето не се бяхме чували,не се и познавахме(той живее в люлин аз в княжево) дошло и го дало на майка ми!Просто останах страшно изненадан...ТРябвало да пътува и затова свършил тази работа сам без аз да му досаждам...Колега от форума е!
Обаче още не мога да си оправя една кола ,която по договор е на мое име ,а всъшност е в 1 измамник от форума ,който не се е появявал доста време.......май си е крайно време пак да се захвана с тоя проблем....последния път не стигнах доникъде.
Обаче още не мога да си оправя една кола ,която по договор е на мое име ,а всъшност е в 1 измамник от форума ,който не се е появявал доста време.......май си е крайно време пак да се захвана с тоя проблем....последния път не стигнах доникъде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оправайте си документите овреме, че данъците си вървят. За да не търсите купувача после да ви ги плаща, както стана при мен. А и реално той не е виновен за нищо. 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Рано или късно ще се разбере дали двигателя е краден 
Ако се окаже краден, лошо за "xuliganin". Ако ли пък не, Добри е казал как се действа

Ако се окаже краден, лошо за "xuliganin". Ако ли пък не, Добри е казал как се действа

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
empaher написа:...Момчето не се бяхме чували,не се и познавахме(той живее в люлин аз в княжево) дошло и го дало на майка ми!Просто останах страшно изненадан...ТРябвало да пътува и затова свършил тази работа сам без аз да му досаждам...
Та значи може, ама на някои хора им е по-лесно да си търсят оправдание ... Да видим и с удостоверението за собственост от Пловдивския КАТ какво ще стане.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Преди време, докато бях студент в Благоевград, трябваше да напусна квартирата, щото се прибирах във Видин за лятото... И да не си мъкна целия багаж натам, оставих една част в квартирата на един приятел... Връщам се септември, нанасям се в друга квартира, взимам част от оня багаж, ама друга я оставям там и съответно забравям.
Междувременно хората от другата квартира са я сменили, докато аз се сетя, че ми трябва един тиган, който е.. там
Ем звъннах, те казаха, че не са го взели багажа и така.. То беше минало 1 година сигурно
Сам си бях виновен, щото не го бях взел на време.
Мисълта ми е, 2 години по-късно, тоя талон може да се загуби съвсем спокойно.
Но пък и адаша можеше да му го занесе по-рано, като му се движи пред погледа постоянно
За мен и двамата сте виновни.
За това дружно за ръчичка ходете и задвижете нещата, които Добри е описал.
Ама тва с регистрационните номера и с тая памет не го разбрах... Някой ще може ли да обясни?
Междувременно хората от другата квартира са я сменили, докато аз се сетя, че ми трябва един тиган, който е.. там

Ем звъннах, те казаха, че не са го взели багажа и така.. То беше минало 1 година сигурно

Сам си бях виновен, щото не го бях взел на време.
Мисълта ми е, 2 години по-късно, тоя талон може да се загуби съвсем спокойно.
Но пък и адаша можеше да му го занесе по-рано, като му се движи пред погледа постоянно

За мен и двамата сте виновни.
За това дружно за ръчичка ходете и задвижете нещата, които Добри е описал.
Ама тва с регистрационните номера и с тая памет не го разбрах... Някой ще може ли да обясни?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:За мен и двамата сте виновни.
Точно така, и аз съм на това мнение, че и двамата си имат вина! И няма смисъл да замесфат форума, или да се карат с други колеги от форума!
Двамата намирате начин и изкарвате талон за двигателя!

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не мога да взема отношение по въпроса, освен за това че още се трещя как ще изгубиш талона на автомобил пък бил той и бракуван!?
През 1999 година се преместих от Трън в Берковица и за тия 10 години пазя абсолютно всичките документи дето са ми минали през ръцете. В една папка всичко свързано с колите ми, в една папка с банките, в една с данъчното и пенсионното и т.н.т. В пощенски пликове по години си пазя плащанията на регулярните месечни сметки - ток, вода, телефон, GSM-и, кабелна телевизия, интернет.....

През 1999 година се преместих от Трън в Берковица и за тия 10 години пазя абсолютно всичките документи дето са ми минали през ръцете. В една папка всичко свързано с колите ми, в една папка с банките, в една с данъчното и пенсионното и т.н.т. В пощенски пликове по години си пазя плащанията на регулярните месечни сметки - ток, вода, телефон, GSM-и, кабелна телевизия, интернет.....
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
На мен ми продаде счупено стъпково моторче за КР за 30лв.Цялото подскача и нищо нестава от него.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Не мога да взема отношение по въпроса, освен за това че още се трещя как ще изгубиш талона на автомобил пък бил той и бракуван..
Преспокойно могат да се загубят, особено ако имаш една чанта с документи.... факт, документите на ВР6-ата ми и до ден днешен са в безизвестност

Дано да се оправят нещата, защото Иво не е лошо момче.
- jetko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тук да се включа и аз по темата: абе този "xuliganin" не продаваше ли преди време един Голф 2-ка и му искаше до колкото си спомням 8000 лв. бил много добър и незнам си още какво? Май не се бъркам и е точно така. Та въпросния двигател да не е точно от този Голф... 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
jetko написа:Тук да се включа и аз по темата: абе този "xuliganin" не продаваше ли преди време един Голф 2-ка и му искаше до колкото си спомням 8000 лв. бил много добър и незнам си още какво? Май не се бъркам и е точно така. Та въпросния двигател да не е точно от този Голф...
Продаваше, но не беше за 8000лв, а за доста по - малко. Голфчето наистина беше хубаво! Лично познавам колегата, и нямам никакви лоши впечатления от него...
А по твоето изказване - какво общо има едното с другото?

- jetko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цената беше тука някъде, имаше и тема ама е изтрита, няма значение. Просто наблюдавам доста отрицателни мнения и случки с въпросния потребител от форума, а тогава много се изненадах как може на една 20-годишна кола да се иска такава сума. 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
jetko написа:Цената беше тука някъде, имаше и тема ама е изтрита, няма значение. Просто наблюдавам доста отрицателни мнения и случки с въпросния потребител от форума, а тогава много се изненадах как може на една 20-годишна кола да се иска такава сума.
знаеш ли, има една мъдрост ... Не е глупав тоя, който продава. Глупав е тоя, където купува!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”