Търси се ГОЛФ3 ГТИ РК 3394 АН !!!!
Търси се ГОЛФ3 ГТИ РК 3394 АН !!!!
Първо извинявам се за пуснатата тема тук,но това е един от малкото начини да открия човека,който притежава това МПС,което все още е на мое име.Единственото,което знам,че колата се намира в София или около столицата.През 2008г. направих некви бартери и в крайна сметка този Голф се оказа в човек,с който нямам никакава връзка.Автомобила вече близо 3 години се управлява от лице,което по документи няма нищо общо с този автомобил.....Ако някой знае нещо,неква информация-моля да ми звънне на тел.0889036270-Пламен Венев.Целта е да се свържа с човека и да нправим покупко-продажбата по легалния за начин.Ще бъда безкрайно благодарен за всякакъв вид инфо....Периодично ще ъпвам темата,но без да досаждам на посетителите на форума.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търси се ГОЛФ3 ГТИ РК 3394 АН !!!!
Последната гражданска му е в Лев Инс
Намери си човек с достъп до тяхната система ако тоя пич е оставил телефон за връзка и ще се свържеш с него 
п.с. дай ми едно твое егн на ЛС пробвам още нещо

п.с. дай ми едно твое егн на ЛС пробвам още нещо
Колеги,дайте идея как да открия новия собственик за да узаконим продажбата...???
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Пусни колата за издирване 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
apa6o написа:Пусни колата за издирване
Или пусни жалба,пак ще го издирят

Препоръчаха ми да пусна молба за издирване до Районна прокуратура,но ми се струва,че без вътрешен човек,надали биха ми обърнали внимание....но другата седмица и това ще пробвам...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”