MK4 TDI R32 Black
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK 4 TDI Black edition
Не ми е спешно, мисля да ги боядисам така напролет и за това пуснах снимката. Ако някой е добър на фотошопа нека ми помогне. 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
crank666 написа:Доволен съм много от качеството на звука, но нещо не ми чете всички песни от флашката. Не знам защо, но някой песни ги чете, други изписва unsupported
Имах 1:1 същия плеър, Х001 при мен същата работа, на 10 мп-3ки по 3 четеше, записвах ги по 1000 пъти, мислех че плеъра нещо е развален, споделих с един прияте ли той вика абе и при мене е така незнам какво става, докато не отворих ръководството и не прочетох че единия от показателите на мп3-то(песента) трябва да е в точно определени граници, мисля че bitrate-a беше, който трябва да е от 256 до 328 мисля или нещо такоав, отвори книжката ако я имаш и прочети, аз само заради този проблем разкарах плеъра защото ме влудяваше всяка мп3-а по 4 пъти да качвам докато се оправи

п.с имам блутуут устройство за връзване на телефон към плеъра, което мисля да продавам че ми е остана от плеъра, ако имаш интерес пусни едно ЛС

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
crank666 написа:Не ми е спешно, мисля да ги боядисам така напролет и за това пуснах снимката. Ако някой е добър на фотошопа нека ми помогне.
Кои джанти искаш да ти боядисам във фотошопа,тези от гаража ли ?
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
След като конвертирах всички песни започнаха да вървят. Ако някой има този проблем нека пробва с Total video converter. Според мен е един от най-добрите универсални конвертори и го има в дата.бг. Всички песни съм ги направил със rate : 256 kbps, high quality.
Ще се радвам ако може някой колега да ми помогне с фотошопа за джантите. Нека постне направо в темата една две снимки.
Ще се радвам ако може някой колега да ми помогне с фотошопа за джантите. Нека постне направо в темата една две снимки.

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Малко развитие по темата. Голфчето ще се вкарва в гаража за смяна на колектор, разпръсквачи, ще бъде монтиран рейс пайп на мястото на ЕГР-а. Още една придобивка е 3-лъчевия кожен волан, който утре ще монтирам.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB

Е, с този волан наистина вече изглежда добре
. Ония тираджийския направо ми вадише очите
Като гледам е доста запазен или си го освежавал?

Като гледам е доста запазен или си го освежавал?
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
С този волан си е друго 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Излъскан до блясък

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Малко нови придобивки откъм визията. Другата седмица двигателя ще е готов, след това се почва с бояджийската работа.
Взех нова дръжка за багажника(старата е напукана и мислех да го правя без дръжка, но се отказах), другата по-съществена придобивка е roof spoiler
Спойлера е 1:1 с този на снимката.
Взех нова дръжка за багажника(старата е напукана и мислех да го правя без дръжка, но се отказах), другата по-съществена придобивка е roof spoiler

Спойлера е 1:1 с този на снимката.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Беше време вече да си вземиш 3лъчивия волан 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Сутринта колата влиза в бокса за смяна на всмукателен колектор, разпръсквачи, нафтов филтър, тампони на амортисорите, евентуално и шарнирче, че ми се е разхлопала предницата. 
П.С.Дайте идея как да закрепя спойлера на багажника най-здраво ?(освен с черен силикон, друго не ми идва на ум)

П.С.Дайте идея как да закрепя спойлера на багажника най-здраво ?(освен с черен силикон, друго не ми идва на ум)
crank666 написа:?(освен с черен силикон, друго не ми идва на ум)
Това е начина и става много здраво.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Дали силикона ще е достатъчен ? Притеснява ме да не някой да му помогне да се отлепи, защото нямам гараж. Наскоро си бях купил алуминиеви капачки за винтилите и след 3 дни забелязах, че са станали нечетен брой.