Поло 1,9 sdi 2001 придърпва и тресе ( помощ )
Поло 1,9 sdi 2001 придърпва и тресе ( помощ )
Здравейте колеги, имам малък/голям проблем с половера,придърпва на трета и четвърта предавка най-много, все едно има есцентрик който мета напред и назад. Ходих в сервиз и казаха, че ходовата част е здрава , проблема бил в съединитела ( износен ), обаче нещо не ми се вярва. Ако някой има представа на проблема моля да сподели. Мерси. 

-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 1,9 sdi 2001 придърпва и тресе ( помощ )
Здравей колега и аз имам подобен проблем, при мен това се представя като моментно гаснене на двигателя, прекъсва. Прави го на 12345 като се опитам да поддържам скоростта, иначе при ускорение няма проблем. От съединител не е, нито маховик, нито свещи, нито филтър, нито центровка, остава само разпръсквачите да сменя. При мен това го прави главно като е студена и рядко като е топла, двигателя ми е 1,9 d AEF.
Мерси за помоща, но при мен нещата явно стоят по друг начин. При мен като подам газ и тогава почва да притриса, незнам какво да правя и дали си заслужава да търся а направо да сменя съединителя и после да му мисля. Между друго казаха ми че може да е полуоска, но и това ми се струва нереално.
Колеги смених съединитела и всичко се оправи, така че някой ако има същия проблем да знае каква е причината.

-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
под съединител имаш впредвид феродовия диск, нали.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”