Софийска вода e shit

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Lalas
Автомобил:
Двигател:

Софийска вода e shit

Мнениеот Lalas » Вто 01 мар 2011 21:12

здравейте маняци,
напоследък(след отказа на държавната комисия за вдигане на цената на водата) ми прави впечатление, че Софийска вода доста често "ремонтират" и се случва така, че често нямаме вода. Ремонтите са на едно и също място и вече взе да ми писва :twisted: Та ето и въпроса ми: Освен официалния начин да се оплачем на Софиййска вода има ли начин да подам жалба някъде другаде? Тези ремонти ми се струват менте работа и ми е интересно кой ли ги контролира? Ясно ми е че ще се измъкнат с "старата водопроводна система", но от друга страна невъзможността им да ремонтират е тенденциозна.
:beat_butt2

black`
Автомобил:
Двигател:

Re: Софийска вода e shit

Мнениеот black` » Вто 01 мар 2011 21:16

Колега не се притеснявай, при нас е така от 1 година и се ремонтира всеки работен ден по 5-6 часа. Вече забравих какво е баня. :lol: И да се оплакваш някъде, полза няма особена. :wink: :beer

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 01 мар 2011 21:25

Сега не нося кабела с данни да ти сваля снимки от телефона, да видиш кво се вика кална вода! Как да е къпе човек, то повече ще се изцапаш!
Просто докато няма конкуренция ВИК, са монополисти и ни цакат с кална вода! Ако искат и 2 лева ще я направят кубика няма кои да ти обърне внимание!
Даже миналия ден ми сменяха водомера, сложиха нов шот ме изкараха че съм крадел вода, немогло да имам 10 кубика вода :lol: :screwy И ми бяха надписали 50 кубика отгоре, и съответно ги накарах да ги отпишат шот имахме яко скандали! И ще ти кажа само едно! Неможеш да се оправиш с тея говеда, но ако си си в правото както сега не им се даваи остояваи си правата, но относно авариите нищо неможеш да им кажеш!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 01 мар 2011 21:27

При нас смениха централно водопровода. Как разкопаха и зарязаха е друга тема :evil: :banghead:
Обаче сега водата е много по-вкусна. Няма този застоял блатен дъх.
Та в крайна сметка има някакъв смисъл, но ... българска работа.

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Вто 01 мар 2011 21:35

:mrgreen:
Ще видя, но едва ли липсва начин човек да се оплаче. Тия КЗК ясно, но ми се ще да видя дали няма държавна комисия. :deal
Иначе е ясно това е политика на тази "фирма" да влудява клиентите си.
Абе ако не ги кефи да работят на тази цена ги умолявам да не се заминават с този бизнес mhihi

Lalas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lalas » Вто 01 мар 2011 21:38

Айде стига сме писали, че почва Челси - Ман Ю отварям си биричка .... :drinking:
Бербатов резерва ... този сър Алекс и той е изтрещял :beat_butt2

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 01 мар 2011 22:03

Lalas написа:Айде стига сме писали, че почва Челси - Ман Ю отварям си биричка .... :drinking:
Бербатов резерва ... този сър Алекс и той е изтрещял :beat_butt2

:screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”