Мнение за Голф 4 TDI GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joro^
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за Голф 4 TDI GTI

Мнениеот joro^ » Вто 01 мар 2011 23:55

Колега, само да ти кажа, че всички ГТИ-та са Хай Лайн... май ти незнаеш кво говориш... mhihi

И никъде в обявата не пише Хай лайн-ГТИ. По цял ден трупате мнения само в тия форуми... mhihi

Vw Golf GTI-TDI
2-Ри Собственик, 2 Бр. Оригинални Ключа, Внос Германия, Аларма, Пълна Сервизна История, 100 % РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ, HIGH LINE-Exclusive,..........
Казваш никъде не пише а ?

Потребителски аватар
Vinchenzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vinchenzo » Вто 01 мар 2011 23:57

joro^ написа:
Колега, само да ти кажа, че всички ГТИ-та са Хай Лайн... май ти незнаеш кво говориш... mhihi

И никъде в обявата не пише Хай лайн-ГТИ. По цял ден трупате мнения само в тия форуми... mhihi

Vw Golf GTI-TDI
2-Ри Собственик, 2 Бр. Оригинални Ключа, Внос Германия, Аларма, Пълна Сервизна История, 100 % РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ, HIGH LINE-Exclusive,..........
Казваш никъде не пише а ?

Ми къде пише Хай Лайн-ГТИ?

Пише Хай лайн-ексклузив, и ти си за диоптери... :063:

Потребителски аватар
joro^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro^ » Сря 02 мар 2011 0:09

Не мисля да влизам в безсмислени спорове но погледни ти, с по-доброто зрение дали човека публикувал обявата не е написал ,че продава Vw Golf GTI-TDI и в допълнителната информация че написал е
HIGH LINE-Exclusive ако беше запознат беше да се съгласиш с мнението на колегата Vladko а не да се излагаш.
п.с занапред си спестявай професионалното мнение за какво съм :don't worry

Потребителски аватар
Vinchenzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vinchenzo » Сря 02 мар 2011 0:11

joro^ написа:Не мисля да влизам в безсмислени спорове но погледни ти, с по-доброто зрение дали човека публикувал обявата не е написал ,че продава Vw Golf GTI-TDI и в допълнителната информация че написал е
HIGH LINE-Exclusive ако беше запознат беше да се съгласиш с мнението на колегата Vladko а не да се излагаш.
п.с занапред си спестявай професионалното мнение за какво съм :don't worry

Абе професор човека мн добре си е пуснал обявата вие го критикувате. ГОЛФА Е ГТИ И Е ХАЙ ЛАЙН а ВИЕ сте ЛАЙНА ХАЙН!!! mhihi

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 02 мар 2011 0:20

Като гледам колко е избушена ДЯСНАТА седалка този Голф е бил на 150 км 2005 година mhihi

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Мнениеот dushanov » Сря 02 мар 2011 1:21

Cekcu, вчера ми се обади 1 приятел, че си продава голфа. Колата е голф 4 с двигател 1,4 90к.с. Година 2004. Иска му 6,5 хил. лева. Ами аз като се качих на тази 7г. кола (според мен с всички екстри) направо унемях! Моята е Г3 101к.с. Не искам да се пускам на гонка с тази 4-ка. И си дърпа и всичко... Е не знам дали си разумен шофьор, но 10-12хил за голф 4 си е пълен ъпсурт! Лично мнение... със здраве!

Потребителски аватар
ilian.
Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
Двигател: AUM AHF

Мнениеот ilian. » Сря 02 мар 2011 7:56

Тогава ако се качиш на кола като тази с такъв мотор направо ште се из.....иш след като си унемял на 1,4. Разликата е голяма :да:Тази 2002г може да е по- запазена от 2004г.По принцип де не казвам че в случая е така.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 02 мар 2011 9:31

k_garchev написа:Добре де,купете едни чисто нови 15-ки зимни!Чисто нови 18-ки летни!Спортното окачване!Подобрени спирачки!Гражданска!Каско!Данък!Сметнете каква е цената на тези работи и след това приказвайте!Цената е съвсем малко по-голяма,но да не забравяме че продавачите почти винаги правят коментар и то голям ако знаеш кака да си го изпросиш!И никой я не е видял вътре в какво състояние е!Ако е с кожа и някоя хубава навигацийка?Също така е и с перфектен мотор!
Никой не знае какво е състоянието на автомобила и пак плювате!Всеки гледа евтиното и купува милионни италианки закрепени колкото да се продаде и след това реват,като почне да се разпада!

Хубаво бе колега.Да са нови да са нови колко да са нови тия гуми - сиакш да ми кажеш ,че и зимните и летните са му с лепенките от гумаджииницата ли?Гражданската и каското мислиш ,че са му платени за следващите 12 месеца от вчера ли?Данъка кво значение има - ще го плащаш от както си я взел.За "тюнинг джантите","тюнинг окачването" и смешните фарове не ми се говори.За състоянието още сега мога да ти кажа - оригиналните GTI джанти са изебгали,оригиналния касетофон(който е бил вероятно ЦД или навигация) също е побегнал,нищо не се споменава за ремъци и ролки :Mr Green Fun .Като гледам как е писана обявата цветно си представям и сервизните документи :lol: .
Иначе на снимката колата изглежда позапазена (с изключение на тюнинг интервенциите),ама тая цена можеше да я претендира само ако беше истинско GTI с оригиналните джанти,БОШ фарове ,светна навигация ................(из форума има доста такива -даже преди време един колега такъв ARL продаваше за 10к).В това състояние колата не е нищо повече от ARL+Exclusiv каран и дялкан в България което автоматично прави цената му 8-9к лева.

Потребителски аватар
ilian.
Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
Двигател: AUM AHF

Мнениеот ilian. » Сря 02 мар 2011 9:57

Ако е платен данъка за 2011г новия собственик не плашта на ново данъка ако правилно съм те разбрал колега Rabbit_TDI в изказването ти :да:

Потребителски аватар
Vinchenzo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vinchenzo » Сря 02 мар 2011 10:10

Колега Rabbit_TDI твоя ли двуврат голф с жълти ТЮНИНГ апарати стурва 3700 евро тогава????

Колега ходи го гледай голфа е много хубав,колегата много го е глезил, въпреки че има доста старта на Бояна.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 02 мар 2011 10:29

ilian. написа:Ако е платен данъка за 2011г новия собственик не плашта на ново данъка ако правилно съм те разбрал колега Rabbit_TDI в изказването ти :да:

Не продавача трябва да си палти данъка до момента за да продаде колата(всъщност даже честно казано не те бърка как ще се оправя той).Ти започваш да плащаш от датата когато става твоя собственост(поне аз така платих).

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 02 мар 2011 10:30

Vinchenzo написа:Колега Rabbit_TDI твоя ли двуврат голф с жълти ТЮНИНГ апарати стурва 3700 евро тогава????

Като тръгна да го продавам и колегата пусне тема дали да го копува ще обсъждаш моя!!!Освен това моя съм го купил за 6500 което е почти двойно по-малко от 12000 макар и колите да не са еднакви.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”