Агенция за имоти Арсенал - ..... цървулите!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Агенция за имоти Арсенал - ебаси цървулите!

Мнениеот escrime » Вто 01 мар 2011 14:26

Момент... има още...

Звъня на агенция Верхилио. Отново апартамента е даден вчера... mhihi

По интересното е, че след малко ми се обажда дама, която е от Адаптконсулт (с тях не съм се занимавал) и почва да ме оферира по телефона. След справка се оказва, че е същата, която Иво е описал... :shock

Адски съм разочарован от всичките глупости и то за по-малко от 20 часа... :x

Последна промяна от escrime на Вто 01 мар 2011 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 01 мар 2011 15:37

hooligans написа:Всички са игладнели сега и гледат как да свържат двата края...
И за продажбите и за наемите предлагат всякакви "прекрасни" алтернативи, които ако търсеха те, биха ги взели... :screwy
Пусни в големите сайтове за имоти, че търсиш квартира в еди кой си район и че я търсиш от собственик...
Ще продължат да ти звънят брокери, на които ти трябва да обесняваш, че комисионната ще е за сметка на наемодателя, и така ...
Според мен е излишно да се занимаваш с брокери, освен че взимат по 2лв за оглед :063: , друго нищо не правят....
А да те питам, ти какво жилище търсиш, защото тия 300 евро са за супер лукс :shock

прав е хулиганина,
не се занимавай с "брокери"(агенти за запознанства mhihi ) и да хвърлящ 200-300 лева за това, че са те завели до даден адрес :063:
Влез и в imoti.net. има форум там, пусни си една тема, има достатъчно рентиери там, които дават апартаменти под наем

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 01 мар 2011 15:48

а, успех без брокер да намериш квото и да е mhihi
Нали се сещаш, че като излезе някой наемодател, дето си дава квартирата, веднага го налазват от 340 агенции с гаранции за постоянна заетост и т.н.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 01 мар 2011 19:43

Дрееми на Фара :deal няма си дам партмента на агенция нивгаш :twisted: 3 наема напред и пътуваш-да правят каквото искат наемателите,хората са го измислили

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 01 мар 2011 20:13

То агенциите са едни шарлатани и идиоти, пък и наемателите напоследък повечето са като тях. Последно звъни някакъв за Русе на път от Гърция, явно.
Какво обзавеждане има в жилището?
Всичко си има!
За една вечер съм.
Добре, идвай!
А отстъпка ще има ли? :shock
Как пък не, за една вечер няма, още повече не те и знам! :lol:
А печка и пералня има ли? :shock
Има да. За 1 вечер, ще готвите и перете? :shock
Ами то не ме бърка щом като няма и отстъпка, мога да си пътувам за Русе направо. :shock
Ами лек път тогава! За какво въобще звъниш?! :roll: :screwy
Само подобни пазарлъци. Все едно това са чушки и домати на пазара. Още малко и некой лев ще поискат, че живеят у нас.
Просто давам най-лекия пример. А имаше къде къде по-тежки и брутални случаи тая зима. :063: Направо дето не са за пред хора. scare
Само ще спомена, че имаше едни дето искаха и да им готвим десерти все едно са на хотел, а ние сме русървиз-а на квартирата. :screwy scare :D
Няма какво да ги храниш такива. Просто подминаваш леко иронично. Тех са им сипали с големата лъжица отдавна. :lol:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 01 мар 2011 20:50

Matematiks написа:Дрееми на Фара :deal няма си дам партмента на агенция нивгаш :twisted: 3 наема напред и пътуваш-да правят каквото искат наемателите,хората са го измислили

Как ми кажеш 3 наема така ще ти се изсмея в лицето mhihi Още повече като знам как ме запали една хазяйка с едни 250 лв мамицата й...

Иначе айде да не почваме спора хазяи vs наематели, че за 9 години под наем съм видял МНОГО различни хазяи mhihi

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 01 мар 2011 22:11

ISRalien написа:а, успех без брокер да намериш квото и да е mhihi
Нали се сещаш, че като излезе някой наемодател, дето си дава квартирата, веднага го налазват от 340 агенции с гаранции за постоянна заетост и т.н.

а кво ти пречи да ги прескочиш..... :roll:
като те заведат до даден адрес, после сам не можеш ли да се върнеш и да си се договорите директно със собственика...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Агенция за имоти Арсенал - ..... цървулите!

Мнениеот Matematiks » Сря 02 мар 2011 1:51

Ми,кат не си Ти,ще е следващия-ни иска вода,ни ляп :don't worry що кат ти навъртят сметка за телефон,ток,вода,уакат новия ламинат и све убуу ли е 8)

Иди си земи у Стокхолм без 3 наема напред тогава mhihi

Аз мога да зимам 250 евро,ма мога и да не зимам от теб :да: ,зор нямам-други имат

За всеки валк си има пътници,и да живееш в София също :kissy: . Да ти кажа в центъра трудно се намира,та не са ми правили проблем за 3-те наема :012: .Са друго е на 17 етаж у Люлин,друго е в центъра в къща с двор барбекю,местно парно,място за паркиране :да:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 02 мар 2011 10:17

Другата традиционно ментелива фирма е адаптконсулт - тяхната маркетинг и бизнес практика се основава на пускането на фалшиви обяви, при обаждане сценарият е или "нека само да звънна на собственика да проверя дали още е свободен" или "нека се обадя на колегите, защото съм в движение". След 5 мин ти звънят с дежурния отговор "за съжаление вчера е даден апартаментът, но ние можем да ви предложим много други оферти, които не са качени в сайта". Та с две думи видите ли в обява адапт консулт просто пропускайте.

п.п. обикновено ментеливите обяви си ги пускат да завършват на Х99 или Х49, сигурно така си ги разпознават, че това е ментето и да знаят как да реагират.

Последна промяна от maxpayne на Сря 02 мар 2011 10:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 02 мар 2011 10:27

maxpayne написа:Другата традиционно ментелива фирма е адаптконсулт - тяхната маркетинг и бизнес практика се основава на пускането на фалшиви обяви, при обаждане сценарият е или "нека само да звънна на собственика да проверя дали още е свободен" или "нека се обадя на колегите, защото съм в движение". След 5 мин ти звънят с дежурния отговор "за съжаление вчера е даден апартаментът, но ние можем да ви предложим много други оферти, които не са качени в сайта". Та с две думи видите ли в обява адапт консулт просто пропускайте.

Абсолютно подкрепям!

За съжаление се случва да пускат скрити обяви от името на някаква друга компания. Звъниш на едно място, а те търсят от Адаптконсулт. :banghead:

П.П.: Отказват да пращат снимки по мейл преди оглед. :shock Аз да не съм откачил да ме разкарват като преял кон, без да знам какво да очаквам... :banghead:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 02 мар 2011 12:31

Те всичките са един дол дренки Това вашето е направо песен Който е търсил магазин да ви разкаже за какъв филм става дума scare

Върни се в “ОФФ-Топик - други”