До колегите от Пловдив - няколко въпроса...
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
До колегите от Пловдив - няколко въпроса...
Здравейте колеги, започнах нова работа и около месец ще бъда в Пловдив... Там ще съм на обучение и исках да попитам няколко въпроса относно паркирането... Та значи ще бъда настанен на ул. Георги Измирлиев, което май се явява в централен район. Понеже имам много багаж да пренасям и бих искал да си дойда с колата, как стоят нещата с паркирането в този район, и дали е сигурно от към кражби и разбивания на коли? И евентуално платени паркинги в района ако има? Благодаря ви предварително 

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: До колегите от Пловдив - няколко въпроса...
здравей, колега! районът е хубав, широк център. уличките там са теснички, но мисля, че няма да е проблем да паркираш и да си разтовариш багажа спокойно. дали се краде - навсякъде стават бели, пловдив не е изключение, за платен паркинг в района не се сещам (най-близо е наказателния паркинг на общинска полиция, но не знам дали приемат и не-нарушители
)
добре дошъл и се забавлявай!
п.п. близо до уличката ти се намира пицария кастело - правят страхотни салати и имат наливно старобърно

добре дошъл и се забавлявай!
п.п. близо до уличката ти се намира пицария кастело - правят страхотни салати и имат наливно старобърно

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Благодаря ти колега, значи да разбирам че въпросния район не е синя зона
Че тук при нас половината град го направиха синя зона и съм се побъркал... Благодаря и за препоръчаното заведение, със сигурност ще го посещавам 

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Нека да използвам темата, за да не пускам нова. Моя въпрос към колегите от пловдив е: Къде има МакДоналдс в Пловдив. Знам че има, ял съм там, но не помня къде точно. Ако може дайте местоположение с улици че да ги пусна в навигацията и другата седмица като гостувам на града да похапна там.
dj_nako написа:Нека да използвам темата, за да не пускам нова. Моя въпрос към колегите от пловдив е: Къде има МакДоналдс в Пловдив. Знам че има, ял съм там, но не помня къде точно. Ако може дайте местоположение с улици че да ги пусна в навигацията и другата седмица като гостувам на града да похапна там.
ей тука има адрестите на всичките 4 ресторанта от веригата
http://www.mcdonalds.bg/#/restaurants-rest
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Улица Георги Измирлиев се намира на гърба на второ районно и паспортната служба, следователно кражбите би трябвало малко или много да са редуцирани. С паркирането може и да имаш известни проблеми, на близо е здравната каса(всъщност е на съседната улица), некоя друга банка, общината и тя е там(До пицария Кастело, която ти препоръча колегата).Много ново строителство, да го кажем безгаражно строителство(на 5 етажна кооперация има 4 гаража). Няма какво да си кривим душата през деня паркирането там е почти мисия невъзможна, всяко свободно местенце е заето, това не са тротоари, градинки, дори и пред гаражите е запушено с по 1-2 коли. Всичко е до късмет да си намериш къде да паркираш, но след 17:00-17:30 доста се поразрежда района и паркирането не е особен проблем.
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Когато бях дете, живяхме с родителите ми на съседната улица, Христо Чернопеев (преди 14-15 години), и сега колкото пъти мина оттам си е все същото.Тих и спокоен квартал.Там няма сини зони и т.н. Всъщност, синя зона има май само около Университета и то от съвсем скоро.До "центъра" стигаш за 10-15 минути.Имаш зеленчуков пазар на улица Младежка (на 5 мин. пеша от въпросната улица).Наоколо има кафенета, магазини и магазинчета от всякакъв вид и род и естествено е близо до мястото на седмичните сбирки
.Не знам къде ще ти се провежда обучението, ама ако е в северната част от града, гаранция ще стигаш до там за максимум 20тина минути.
Абе с една дума там си е хубав район.Успех, колега!
П.П. Като дойдеш тука ми звънни, ако съм свободен, да помогна нещо-ш'ти покажа 'сички яки кръчми, рийш'ли...
Пращам ти телефона си на Л.С.
П.П.П. ето ти един полезен сайт като за новодошъл http://www.kartaplovdiv.com/

Абе с една дума там си е хубав район.Успех, колега!
П.П. Като дойдеш тука ми звънни, ако съм свободен, да помогна нещо-ш'ти покажа 'сички яки кръчми, рийш'ли...
Пращам ти телефона си на Л.С.
П.П.П. ето ти един полезен сайт като за новодошъл http://www.kartaplovdiv.com/