Съветвам колегата, да търси мнение за този двигател, от колега които има такъв! А не от такива дето са карали! Шот всеки плюва предишната си кола, следкато я е продал!
Лично аз имам Г3 1,4! Немога да се хваля немога и да се оплаквам!
Закупих я защото нямах друг вариант или по-точно казано, нямах повече пари !
Та колко харчи, честно ще си кажа, не съм я засичал, но винаги слагам 5 лева бензин и си върша работа из града! И това за мен е достатъчно, нямам газова продари простата причина че ми обявиха яката тарифа и ме отказаха! Сега това дали ще намериш читава кола, е много относително, и не се знае, дали по-мощната ще е читава! А от тия моабети че по-мощните са по-здрави това са митове и легенди!
Щом даден автомобил е произведен, значи има защо! Но немога да отрека че мощната кола върви повече, а за това че харчи колкото 1,4 ще ти дам съвет, иди с някои колега сложи му 20 лева и да видиш че колата от този момент почва да харчи повече!
Та когато се взима кола, се вижда колко ти е обслужването на самата кола, еко таксата, застраховката и всичко останало, което се брои разход! Всяка кола си има минуси и плюсове! Едно обслужване на мощна кола, е 2-пъти по скъпо от една слаба кола, и за това аз избрах слабата! Не всички можем да караме силни и мощни коли!
Та колега, зарежи тия митове че 1,4 не върви, що не си състезател вземи си някои запазена и си караи, после ще разбереш че всичко е било моабети! Всички пишем "вземи си мощна кола, самоче всички дето казваме това караме малолитражки" Нищо лично към никои