чудя се кажете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чудя се кажете
чесно да ви кажа нямаше сега да имам г3 ако не беше ме лъгал един познат .аз си имам една г1-чка обаче е дизел. щях да си купувам г2 гти от този познат заради оборудването на двигатела и задните дискове имам двг за голф 2 гти имам си сервиз и щях да си я сглобя и боядисам... неговата кола е на 4асти а аз исках да я купя цялата но той бил дал към 4200 и щял да си я продава на части...изнервих се и ми падна на лентата един г3 абф и го взех защото исках да си карам гти. тогава не бях във форума разбира се
-
- Автомобил:
- Двигател:
- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
Ти най-добре си знаеш колега щом си решил направи го 

Единичката е в пъти по-впечатляваща от която и да е тройка и никои не може да ме убеди в противното. Дали става за ежедневна зависи изцяло от човека и нуждите му. Но ако прецени, че ще му липсва комфорта да си остави още една кола.
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък не виждам, защо да не става за всекидневна, като прехвърли карантиите и салона от тройката
Щом я имаш единицата аз не бих се замислял 

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
1-цата е в пъти повече от 3-ката!Колегите дане се обиждат,но вече всяко 3-то VW - тройка...
Малко и единаци да има!
Btw има време!И аз съм решил да си направя една 1-ца, просто е-така,да има
Малко и единаци да има!

Btw има време!И аз съм решил да си направя една 1-ца, просто е-така,да има

аз пък казвам ,че от новото по-хубаво няма. да не се обиждат колегите , но е така голф 6 с нищо наможе да го сравняваш. 
тук като чета темата и се натъквам на израза видяла лисицата , че неможе да стигне гроздето и казала , че е кисело.

тук като чета темата и се натъквам на израза видяла лисицата , че неможе да стигне гроздето и казала , че е кисело.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
nikson85 написа:аз пък казвам ,че от новото по-хубаво няма. да не се обиждат колегите , но е така голф 6 с нищо наможе да го сравняваш.
Как няма с какво да се сравнява, с Голф 7

Иначе колегата, по-добре да си тунингова 3-кта, по ще е впечетляващо, ма тои си знае! На днешно врмее трудно се намират за 3-ка части, камо ли за 1-ца!
IceHeart написа:nikson85 написа:аз пък казвам ,че от новото по-хубаво няма. да не се обиждат колегите , но е така голф 6 с нищо наможе да го сравняваш.
Как няма с какво да се сравнява, с Голф 7
Иначе колегата, по-добре да си тунингова 3-кта, по ще е впечетляващо, ма тои си знае! На днешно врмее трудно се намират за 3-ка части, камо ли за 1-ца!
колега в някаква много голяма заблуда си как може да произнесеш , че за тройка части нямало . за тройка части вали на одавяне направо

нови стари сякакви основен ремонт се прави за 1500лв вмомента с чисто нови части и се очаква поевтиняване в най скоро време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на всички коментари
останах с впечатление че трябва да си запазя голф 3-то и да си направя единицата само за събота и неделя... аз като си купувах г3-то си купих и един двигател за резерва абф и май ще си го направя него на единицата. Имам и един 1.8 гти 8в ама него ще го сложа на джетата на баща ми де.за единицата ще ми трябват много много неща ама вече знам къде да ги търся
пожелавам на всички от нас да им се сбъднат фолксваген мечтите

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
maxpower16v написа:благодаря на всички коментариостанах с впечатление че трябва да си запазя голф 3-то и да си направя единицата само за събота и неделя... аз като си купувах г3-то си купих и един двигател за резерва абф и май ще си го направя него на единицата. Имам и един 1.8 гти 8в ама него ще го сложа на джетата на баща ми де.за единицата ще ми трябват много много неща ама вече знам къде да ги търся
![]()

maxpower16v написа:благодаря на всички коментариостанах с впечатление че трябва да си запазя голф 3-то и да си направя единицата само за събота и неделя... аз като си купувах г3-то си купих и един двигател за резерва абф и май ще си го направя него на единицата. Имам и един 1.8 гти 8в ама него ще го сложа на джетата на баща ми де.за единицата ще ми трябват много много неща ама вече знам къде да ги търся
![]()
благодарим за пожеланието пиши после как е станала единичката.

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Аз пък в 1чката не виждам нищо впечатляващо дори като е наточена, виж ся 2ката е друго нещо 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
[quote="Escap3"]Аз пък в 1чката не виждам нищо впечатляващо дори като е наточена, виж ся 2ката е друго нещо :twisted]
Явно нещо си зле със зрението 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не е лоша 1-ката.Все пак не случайно се е превърнала в култов автомобил,но много повече ме радва 1-ка кабрио.Сигурно най-якото кабрио при VW