Колеги днес като запалих колата Г "4" 116 коня ТДИ установих,че не ми свети само таблото/осветлението/.Всичко друго си свети по таблото като масло къси дълги,арбека ебе в общи линиии всички лампи,климатроник ,копчета.Само таблото не свети
Моля някой запознат да ми каже къде може да търся проблема,дали е някой предпазител или осветлението на таблото изведнъж е изгоряло.
Ако има колеги с подобни проблеми моля да сподялет болката
Мерси предварително
Угасна таблото Г4 Помагайте
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Угасна таблото Г4 Помагайте
да не е някой бушон
не съм ги гледал че нямах време
аз това питам и ако го знаете кой е че трябва да ги вадя всичките
аз това питам и ако го знаете кой е че трябва да ги вадя всичките
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
незнам точно кой е номера...ето ти схемата на всички,само някой по запознат трябва да каже точно кой номер е
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега има ръководства(инструкция за експлотация) вземи си го изтегли тъкмо да разбереш кои предпазител за къде е.
Бушон номер 3.Отгоре надолу 3-ти ред и отляво на дясно 2-ри бушон.Но преди това провери да не си завъртял потенциометъра за регулиране на осветлението на таблото.
колега като махна този бушон гасне всичко-климатроник,копчета за ел стъкла.Не е от него друг е някъде проблема но немога да го хвана
Дай повече подробности за колата и ще ти кажа на кой пин на таблото е осветлението.Трябва да се види при габарити дали идва от ключа захранване в таблото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”