, навярно мишока вече не присъства в колата , поне не и духом Мишка в пасат
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: Мишка в пасат
Ако нямаш друга храна в колата , освен луканката
, навярно мишока вече не присъства в колата , поне не и духом
!
, навярно мишока вече не присъства в колата , поне не и духом -
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Сложи кашкавал, че с тези подправки и ГМО, може и да не го хапне.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
kbot написа:... или си е намерило откъде да избяга (което не ми се вярва). Засега не намирам гризано, ама няма как да огледам навсякъде.
Може и да се е изнесло през някоя от клапите
, служещи да излиза въздух при затваряне на вратите, намират се ниско в задните калници(скрива ги бронята).- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Най-ефикасният капан е лапилото за мишки. Досега няма лош отзив от хората които са го употребявали. Мажеш някой картон (или тънко ПДЧ или каквато и да е плоскост) и мишката залепва за него. Чувал съм че някои мишки си прегризвали краката за да се освободят, което е гадно, но при всички мои познати мишките просто залепват и после ги изхвърляш...но наистина действай бързо
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Лично единственото нещо което ще хване миШката е котката! Затвори я 2 дни в колата, сложи и храна вътре и няма начин да не хване мишката! Или другият вариант е, когато мишката надуше че има котка в колата, сам ще избяга! От това по-сигурно нещо незнам дали ще намериш, след разглобяването на колата! 

- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
колега пожелавам ти успех защото повярваи ми лоша работа
казвам го от личен опит. преди три седмици я зърнах една такава гад пад предния капак
и познаи незнаино защо чисто нов акумолатор започна да пада за четири дни.
маи е отхапала някои кабел и като се стопли ще се наложи да разглабям колата.
казвам го от личен опит. преди три седмици я зърнах една такава гад пад предния капак
и познаи незнаино защо чисто нов акумолатор започна да пада за четири дни.
маи е отхапала някои кабел и като се стопли ще се наложи да разглабям колата.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Лично единственото нещо което ще хване миШката е котката!
Да,ама полсе не се знае кое ще се отмирише по бързо-миризмата на котешка урина или на мърша от умрялата мишка
имал съм същия проблем с мишле в колата.
взимаш стъклена бутилка от бира ,слагаш вътре сиренце,слагаш бутилката легнала ,така че да може да влезе мишлето вътре.Влезе ли ,няма излизане ,щото се получава вакум.Така си реших аз проблема.
Ако случайно мишока изяде сиренето и не е в шишето,значи трябва шише с по тясно гърло.Успех!
И да пуснеш снимки с улова...
взимаш стъклена бутилка от бира ,слагаш вътре сиренце,слагаш бутилката легнала ,така че да може да влезе мишлето вътре.Влезе ли ,няма излизане ,щото се получава вакум.Така си реших аз проблема.
Ако случайно мишока изяде сиренето и не е в шишето,значи трябва шише с по тясно гърло.Успех!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Лично единственото нещо което ще хване миШката е котката! Затвори я 2 дни в колата, сложи и храна вътре и няма начин да не хване мишката!
А котката дали няма да пукне от студ за 2 дни при -5гр.?

dlug написа:Най-ефикасният капан е лапилото за мишки.
Макари не в кола съм го пробвал - доста ефективно.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел кара г3.Държеше я в гараж.Еди ден пътува и гледа един плъх на таблото
почнал да блъска ма са усетил-пуснал чистачките и плъха полетял(изкочил от под кората на чистачките) и това в движение
.След 2-3 месеца му се подпали инсталацията
.Добре че веднага е махнал клемите на акуто.Сега колата зимува навън.Миналата година и аз държах кочината у гараж.Резултата е:пригризани колани,сенник за предния джам,малко нагризани кабели и една забравена ябълка качена от пода на кората и угризана все едно е била на струг
Дано нямаш последствия.Само студа ги гони
.Добре че веднага е махнал клемите на акуто.Сега колата зимува навън.Миналата година и аз държах кочината у гараж.Резултата е:пригризани колани,сенник за предния джам,малко нагризани кабели и една забравена ябълка качена от пода на кората и угризана все едно е била на струг
Дано нямаш последствия.Само студа ги гони
Единствено капан те спасява.Има и един друг вариант-ако колата ти стой в двор да оставиш да оставиш багажника отворен извесно време и да се молиш да излезе сама

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
micyri написа:имал съм същия проблем с мишле в колата.
Вожде...повелителю на мишките, идоле...
Presian написа:micyri написа:имал съм същия проблем с мишле в колата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вожде...повелителю на мишките, идоле...
случаят е истински и с мен,а не както колеги пишат че са чули !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”