Кола внос от Австрия ???
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GOLF_GT написа:Малко ми е странно кола 96 да няма airbac,ел стакла или най малкото централно Screwy А годината я пише и отпред на блока зад щеката за маслото и малко в ляво
Айде неверниците ако искате се съберете и ще ви заведа да я видите. И на мене ми беше странно, но няма за какво да ме лъжат при положение че годината винаги може да се провери.
И кое е толкова странно. В момента ако отидете в Юнитрейд и искате базовия модел на Голф 5 например /Basic се води базово оборудване/ няма да има нито ел. стъкла, нито клима, нито окабеляване за музика, и т.н. така че нищо да не ви очудва.
Не съм голям разбирач, но...
1. ТДИ имат проблем с турбината, както пише по-горе
2. 90% от ТДИ , които съм виждал късат вал 3. По стечение на обстоятелствата, ми се налага много често да съм на Калотина и честно да ти кажа, евала им на тея тенекиджии във Враца и Монтана, щото колите които вкарват са само за скрап - или обръщани по 15 пъти или с челен удар със самолет. Иначе много добре ги правят.
4. Цената мисля че трябва да е малко по-малка. Ако е нов внос и е регистрирана съм сигурен , че е на някоя баба-инвалид от врачанския балкан
5. Аз бих събрал още малко пари и бих търсил края на 96 г. - новия мотор - 101к.
Абе хора вие направо ме отчаяхте
Моя голф е 94г. и аз имам проблем с турбината, но се чудех дали да я възстановявам или да търся някоя втора ръка. Но пък това с късането на вал направо ме разби
: Вече не смея да го натискам голфчето, а иначе е 95г. първа регистрация на 90к. отлично запазен салон и всичко това внос от Германия за 7200 + всички консумативи и регистрация.
1. ТДИ имат проблем с турбината, както пише по-горе
2. 90% от ТДИ , които съм виждал късат вал 3. По стечение на обстоятелствата, ми се налага много често да съм на Калотина и честно да ти кажа, евала им на тея тенекиджии във Враца и Монтана, щото колите които вкарват са само за скрап - или обръщани по 15 пъти или с челен удар със самолет. Иначе много добре ги правят.
4. Цената мисля че трябва да е малко по-малка. Ако е нов внос и е регистрирана съм сигурен , че е на някоя баба-инвалид от врачанския балкан
5. Аз бих събрал още малко пари и бих търсил края на 96 г. - новия мотор - 101к.
Абе хора вие направо ме отчаяхте

Моя голф е 94г. и аз имам проблем с турбината, но се чудех дали да я възстановявам или да търся някоя втора ръка. Но пък това с късането на вал направо ме разби

Относно турбината - не се занимавай с втора употреба, щото не я знаеш каква е. Аз си взех преди няколко месеца от www.unitechturbo.com рециклирана с 1г. гаранция и съм много доволен. Относно вала - ти си сменяй редовно маслото / само препоръчано за твоя мотор / , пък може и да не скъсаш вал 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:46, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”