Помощ за покупка от Русия

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Помощ за покупка от Русия

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 13:02

Здравейте, колеги
бих искал да помоля някой от вас, който е потребител на руския форум на Фолксваген или Ауди да удари едно рамо. Искам да закупя следното нещо:
http://www.uapo.ru/tnp9.php?PHPSESSID=6 ... 0233141c2b
Търсих с гугъл, ама явно правят доставки за Русия само. Свързах се с един руснак на айсикю, който има нещо като онлайн магазин за авто-аксесоари, но, уви, и той не ме отразява. Най-добре би било, ако някой от форума е в Русия в момента, за да не занимаваме трети лица :beer Ще измислим начин за реванш и връщане на услугата на ЛС.
Мерси предварително

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Помощ за покупка от Русия

Мнениеот kris11 » Чет 03 мар 2011 15:10

offf: Малей това нещо още ли се произвежда :shock . Бях понакупил през 1984г такива кухи свещи- то нямаше какво да се купува тогава.
Става само за бензинов автомобил и указаната резба.
Трябва да поразровя дали не ми е останало някое налично. За какви пари става въпрос ??

РЕ- става...и за карбурторни автомобили , на които се регулира качеството на сместта / въздуха/ Иначе за инжекциони е безмислено, освен да се провери за изгаряне на масло в цилиндъра по цвета на искрата.
Ако нямам наличен ,имам съсед по офис , който ходи до Украйна 1път на 1-2 месеца и може да свърши работа

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 15:19

kris11 написа:offf: Малей това нещо още ли се произвежда :shock . Бях понакупил през 1984г такива кухи свещи- то нямаше какво да се купува тогава.
Става само за бензинов автомобил и указаната резба.
Трябва да поразровя дали не ми е останало някое налично. За какви пари става въпрос ??

РЕ- става...и за карбурторни автомобили , на които се регулира качеството на сместта / въздуха/ Иначе за инжекциони е безмислено, освен да се провери за изгаряне на масло в цилиндъра по цвета на искрата.
Ако нямам наличен ,имам съсед по офис , който ходи до Украйна 1път на 1-2 месеца и може да свърши работа

Мерси, предварително.
Колата е от аватара - всичко може да й се регулира heavy metal zork За резбата не се бях замислял, ама предполагам ще стане за моята. Всяка помощ е добре дошла :beer
За какви пари става въпрос ??

Ами искат му 950 рубли, което според братовчед ми са малко под 50 лева. Ако имаш такава налична имаш тези 950 рубли от мен :beer

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 03 мар 2011 19:57

[quote="stefan4o"]Колата е от аватара - всичко може да й се регулира heavy metal zork За резбата не се бях замислял, ама предполагам ще стане за моята. Всяка помощ е добре дошла :beer
[quote]
Нещо не се вързва - за колатта пише мотор ABU , а той е моно 1,6л - бащата на АЕЕ то. А пък ти казваш, че е карбуратор. Резбата трябва да стане - ползвал съм на Ладиите , Фиат 125, Застави Юго и 55, УНО, НЕУДАЧИЯ 1300,Golf EZ,Пуловер AAV -само да видя как е горенето в цилиндрите.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 20:09

ABU е моно-инжекцион, ама от завода. Сменял съм двигател и затова е с карбуратор. :beer
Като резултат доволен ли си, понеже само от колегата Мунс61 съм чел отзиви за тая свещ и той твърдеше, че с нея се настройва добре колата.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 03 мар 2011 21:07

отрязал те е,защото да се пращат неща оттам е адски скъпо :mrgreen:
Варянт който аз ти предлагам и няма да ти/му струва много е:
Отива на гарата и го дава да пътува с влака.Чакаш си го тук почти безплатно :Mr Green Fun
Аз така получих оттам едни неща,които не ги правят по никакви тунинг сайтове mhihi

ей тоя тунинг пакет, не за мен разбира се:

Изображение
mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 21:15

Е колко е скъпо? Не знаех, че такава е работата, то това тежи 250 грама мисля... Техните пощенски услуги са режещи глави ли?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 03 мар 2011 21:22

Незнам за пощите им.
Главно се занимавам с карго пратки(въздух/сухопътен) и оправянето на митническите документи е от порядъка на 200$ :mrgreen:

Ако е толкова мъничко,незнам защо те е клъцнал :roll:
Мога да питам дръги познати по руските форуми,ако искаш :wink:
Верни кучета са mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 21:27

Ами ако не ти е проблем - поразпитай. Аз пуснах тема във форума им с помощта на колегата ЦарНаПътя (за което му благодаря много), понеже не съм много добре с руския. Та в момента правя нещо като сондаж на мнения за този "уред". Интересно, че там не го тачат особено :roll: Един ми твърди, че искрата му била същата, каквото и да правил с карба си. Не би следвало да е така според мен, ама знам ли... тя искрата си е искра, независимо дали на Лада или на Фолксваген. Малко се пообърках заради тези руснаци, а бях доволно надъхан да се сдобия с такава свещ... :screwy

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 03 мар 2011 21:29

четох ти нещата.И техните де mhihi
Бих им повярвал,честно казано.
Хайде,помисли още.Другото е лесно :wink:

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 21:31

А пък колегата Мунс61, който съдейки по набора му е от по-старото поколение хора, които се занимават с коли, ми каза, че е настройвал коли с такава свещ и резултатът бил добър. Определено ще поизчакам да чуя и други мнения, пък тогава да я взема или не. Засега наистина не се ангажирай да занимаваш други, нека първо да видим дали си заслужава или не тая свещ. :beer

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Чет 03 мар 2011 21:42

И аз съм купувал тая свещ за Жигулата.Върши някаква работа за онова поколение карбураторни двигатели. Не знам за съвременни автомобили дали става.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 03 мар 2011 21:47

Ами ако карбуратор 2е3 е съвременен :bowdown
Модел 1984 е мисля :Mr Green Fun Май ще търся такава свещ след кратка консултация с един колега, с който работим заедно. Ако не го е срам, да се покаже, че така съм му набрал, да не ми каже досега, че има такава свещ :screwy

Потребителски аватар
lent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lent » Чет 03 мар 2011 22:25

Голям срам :oops: - аз съм човека с кухата глава,оопс....свещ исках да кажа :mrgreen:
Значи тази свещ ми вършеше много добре работа - настройваш си карбуратора на "око" - гледа се цвета на пламъка при горенето.Вършеше ми добра работа и наистина резултатите бяха добри.Ето за това говоря : http://lent.snimka.bg/super-expensive-c ... -ra.571289

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 04 мар 2011 13:03

Изрових свещта. Чисто нова неизползвана е , запечатана в кутия с тиксо. От едната страна тиксото от старост е започнало да се ралзлепва от картонената кутия. Ако имаш желание още давай на лични.

Индикатор качество смеси стандарт ТУI-01-0613-84

Върни се в “ОФФ-Топик - други”