Пружини за пассат ?
Пружини за пассат ?
Колеги имам запитване от какво може да се напаснат пружини за пассат 2. Не мога да намеря втора употреба благодаря предварително.
Последна промяна от gr_kanev на Чет 03 мар 2011 14:37, променено общо 1 път.
Причина: Моделите Пасат - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
Причина: Моделите Пасат - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Re: Пружини за пассат 2?
предни или задни
предни имам 2 бр. от 1.8 АБС комби за 30лв са твой.
предни имам 2 бр. от 1.8 АБС комби за 30лв са твой.
Re: Пружини за пассат ?
За В3 комби знам че за задни пружини ползват предни пружини от Жигул ,но незам да ли се преправят нещо 

- Stefaka
- Автомобил:
- Двигател:
rado_lv написа:За В3 комби знам че за задни пружини ползват предни пружини от Жигул ,но незам да ли се преправят нещо
За това и аз бях чел тука във форума някаде. Не се преправят пасват долу на чашката леглото без проблеми но били по твърди и задницата стърчала 3-4 месеца и после улягали. Но като цяло те съветвам да си сложиш от пасат тука във форума няма начин да не намериш или по моргите но там са по скъпи.
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
vamka7a написа:Колеги имам запитване от какво може да се напаснат пружини за пассат 2. Не мога да намеря втора употреба благодаря предварително.
Пружини втора употреба е малко "котка в чувал"... Аз на Б2 сложих CS - немски, уж са усилени, 40тина лв парчето... Задницата се поизправи и сега е твърдичко. При смяната ги сравних с моите - при натиск старите бяха по-меки само в началото, а колата ми висеше безнадеждно

Според мен новото е по-добре, ноо - ти решаваш... Ето ти темата за жигулските