Имате ли винетка ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Имате ли винетка?

Анкетата завърши на Вто 06 юли 2010 1:43

Да
151
80%
Не
25
13%
Протестирам
13
7%

Общо гласове: 189
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Имате ли винетка ?

Мнениеот LILO&STICH » Пон 07 фев 2011 16:37

k_garchev написа:
hooligan_sk написа:Взех си годишна и питах момичето на касата(то и толкова знае де) - каза че не е задължителен номера да се пише. Доколкото разбрах и аз за това ще се следи от 2012г

А след като си ги купите,вписват ли номера на касовата бележка?

да,пишат ги

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 07 фев 2011 16:43

LILO&STICH написа:
k_garchev написа:
hooligan_sk написа:Взех си годишна и питах момичето на касата(то и толкова знае де) - каза че не е задължителен номера да се пише. Доколкото разбрах и аз за това ще се следи от 2012г

А след като си ги купите,вписват ли номера на касовата бележка?

да,пишат ги

А ако им кажа,че няма да я лепя на момента и ще сменя номера на колата и незнам какъв ще е бъдещия!Тогава дали ще го напишат!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 07 фев 2011 17:00

откъде да знам.Ходи питай mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 фев 2011 17:41

k_garchev написа:
LILO&STICH написа:
k_garchev написа:
hooligan_sk написа:

А ако им кажа,че няма да я лепя на момента и ще сменя номера на колата и незнам какъв ще е бъдещия!Тогава дали ще го напишат!

Ще ти кажат, когато смениш номера, да дойдеш да си закупиш винетен стикер!
Аз моя го закупих в края на декември месец, и жената на касата, ми каза да не бързам че старите били валидни до края на Януари, казах и че и стара нямам :Mr Green Fun
Всичко е една голяма измислица, докато има будали ще има и тирикати!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 08 фев 2011 13:46

k_garchev написа:А ако им кажа,че няма да я лепя на момента и ще сменя номера на колата и незнам какъв ще е бъдещия!Тогава дали ще го напишат!

На служителката са и казали задължително да пише и тя пише,не тя определя нещата.Много ми стана смешно /и тъжно/ като един преди мен в пощата се пенеше на служителката че давал толкова пари за винетка да кара по дупки все едно тя ходи с лопата вечер да ги копае :screwy Като смениш номера от КАТ ще ти дадат служебна бележка за промяната и готово !

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 08 фев 2011 14:40

Ние пък пратихме майка за винетка ... и каза на служителката, че не знаела номера на колата на татко и така ... :) На нея по ще й повярват, че не знае номера, отколкото на мен или на татко mhihi mhihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 11 фев 2011 9:57

Последно - да пиша ли номера на винетката или не? Веднага бих го написал, ама ще сменям номерата (при ПТП предния стана почти на 2 части), и се чудя - дали да не оставя полето празно.

И другото което е - нали нуждата от номера на винетките влиза от 2012та. Валидна ли ще е януари 2012та внетката от 2011та ако няма на нея номера? Предполагам да, ама никой нищо не е казал по въпроса.

Баси, тия само се чудят как да дадът повод на куките да се заядът с нас...

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 11 фев 2011 11:12

brum написа:Последно - да пиша ли номера на винетката или не? Веднага бих го написал, ама ще сменям номерата (при ПТП предния стана почти на 2 части), и се чудя - дали да не оставя полето празно.

И другото което е - нали нуждата от номера на винетките влиза от 2012та. Валидна ли ще е януари 2012та внетката от 2011та ако няма на нея номера? Предполагам да, ама никой нищо не е казал по въпроса.

Баси, тия само се чудят как да дадът повод на куките да се заядът с нас...

В сила законът ще влезне с новите винетки за 2012,на тях трябва да пишеш номер :012:

Аз немам още :Mr Green Fun ама старата ми седи още он дъ джам mhihi

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 11 фев 2011 12:28

godfadar написа:В сила законът ще влезне с новите винетки за 2012,на тях трябва да пишеш номер :012:

До тогава може да измислят нещо друго акълите неземни.

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Чет 03 мар 2011 21:15

от днес съм "горд scare "собственик на годишна винетка. scare scare scare

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 03 мар 2011 21:39

Аз още нямам!Не мисля и скоро да имам!За последните три месеца,два пъти изправям джанти,а те после винетка ще ми искат!и сега си возя една крива джанта в багажника и като ме спрат и започва лудото спорене!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 03 мар 2011 21:55

k_garchev написа:Аз още нямам!Не мисля и скоро да имам!За последните три месеца,два пъти изправям джанти,а те после винетка ще ми искат!и сега си возя една крива джанта в багажника и като ме спрат и започва лудото спорене!

Мислиш ли че като видят кривата джанта ще се трогнат mhihi Даже ще ти се зарадват, че се управдаваш, и ще ти сложат най-високата глоба за без винетка! От мен го знаи, когато нямаш нещо и Полицаите те фанат, не се управдаваи а си признаи грешката или си мълчи, вероятността да не фанеш джакпота с глоба е голям!
Аз знам че ти си ПРАВ в случая, ма на тях не им пука! И аз скъсах 2 зимни гуми, ма пак си закупих винетка, щот не ми се дават 400 лева Глоба, шот тая глоба е за цял живот винетките занапред!

п.п Закупих Винетен стикер, и когато си тропкам по старите пътища, усещам как съм загазил :screwy :lol:

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 03 мар 2011 22:02

IceHeart написа:Мислиш ли че като видят кривата джанта ще се трогнат mhihi Даже ще ти се зарадват, че се управдаваш, и ще ти сложат най-високата глоба за без винетка! От мен го знаи, когато нямаш нещо и Полицаите те фанат, не се управдаваи а си признаи грешката или си мълчи, вероятността да не фанеш джакпота с глоба е голям!
Аз знам че ти си ПРАВ в случая, ма на тях не им пука! И аз скъсах 2 зимни гуми, ма пак си закупих винетка, щот не ми се дават 400 лева Глоба, шот тая глоба е за цял живот винетките занапред!

п.п Закупих Винетен стикер, и когато си тропкам по старите пътища, усещам как съм загазил :screwy :lol:

Вече два пъти ме пускат,като видят джантата!А това да си траеш е най-голямата глупост!Сега и един съвет от мен:принтирай си закона за движение по пътущата и си го постави в колата!Прочети го много добре има много интересни работи!Като си знаеш правата и можеш да направиш за две стотинки почти всеки един полицай!Почти във всеки случай те превишават собствените си права!Много обичам да ме спират и да ми се правят на интересни,направо ги спуквам(в добрия смисъл на думата)!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 03 мар 2011 23:27

Просто си попаднал на по-добронамерени ченгета :) Ако си без винетка не принтиран ЗДП ами и господ да возиш на задната седалка ако искат ще си ти треснат акта като стой та гледай и копче не можеш да кажеш :wink:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 03 мар 2011 23:43

А познай на път където са откраднали знака "винетка" дали ще те треснат, има тука един такъв, а с тази скорост на работа на Пътното скоро няма да има знак! :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”