anio81 написа:Продавам оригинални гумени стелки за голф 6.jetta 2088 год и siroco 2008 год.почти нови.40 лв.0899 71 97 03 ангел.работя с еконт.снимки на меила
Някакъв нов ще е бил тоя голф

anio81 написа:Продавам оригинални гумени стелки за голф 6.jetta 2088 год и siroco 2008 год.почти нови.40 лв.0899 71 97 03 ангел.работя с еконт.снимки на меила
dj mg написа:колега добре се е получело но аз мисля че ако замениш светло диодите с свтещ кабела пак син ще се получе по равномерна светлина
http://www.e-osvetlenie.com/product_info.php?cPath=49_39_40&products_id=381
нещо подобно но в поголемите магазини за кмпютри поротават на метар този кабел които се свързва с специален трав
Gogov написа:Еййййй верно има ненормалнипродавачи.Сигорно са ви казали че преди да изкара колата от гаража се е наложило да отреже голяма секвоя,щотото пречела за изваждането на Голфа
Колега дано намериш сили да забравиш за този безбожно скъп Голф.Има мн по добри коли за тези пари,повярвай ми
speed_kmg написа:Фаровете са певфектни- даже в момента са на колата ( не са електричвски )
Stoi написа:Кой яде шкембе чорба събота в ресторант Въча ? Сребрист голф2
KirilGeorgiev написа:Тук караме на вода и това не ни касае
One написа:с по 600 хиляди на година се топим ,след 50 години светът ще се е отървал от нас
DJU написа: Лети гуми 15 цола
escrime написа:
Що трафика е кофти в София?! Защото хората постоянно се местят и апартаментите се раздават през 10 минути...
pepino74 написа:Испания е конолизатор.
mita4e76 написа:ez 86 2e2 51kw.(Пи6ката)-от трито4ковия модул (позиционен блок)не се прибира,и при топал и студен двг.маx.e напред и бласка пластината за газ.
:
Muncho написа:Еми смени пишката.. явно вече е дърта и не работи като хората
.
Друг вариант е да са й запушени каналите.. това де.. маркучите дет минава антифриза по тях.
ISRalien написа:Е сега се почват птп-тата по тунелите от такива, дето са си закачили електромер на алтернатора.
Да сте живи и здрави, белким спестите 30 стотинки тая година
theraven написа:Междуболтовото не, централния отвор прай пичи масали.
dinkonikolaev написа:По размисли на майстори е залепнало релето на маслената помпа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта