ABS проблем?!
ABS проблем?!
Здравейте колеги,днес както работеше колата и ми светна червента лампа с удивителен знак и се включи звуков сигнал,заедно с това светна и АБС лампата,пробвах спирачката на снега и помпата не се включи,след малко лампата изгасна и помпата пак заработи,на какво се дължи това според вас?колата е голф 4 1.6
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Re: ABS проблем?!
Провери си датчиците.
- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател:
Щом казваш че за момент помпата е отказала тогава търси причината в нея, ако не е някой датчик, но за да си сигурен трябва диагностика с Ваг Ком или подобна програма.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Аз имах същия проблем!Светва и АБС-а не работи!Като угася автомобила и след това няма проблем!Така няколко пъти и след това започна и лампата за въз. възглавници да светва!Оказа се акумулатора!Беше за изхвърляне!Откакто сложих нов нямам никакви проблеми!
Само веднъж ли го е правила до сега?Ако продълги да го прави има лечение.ако е само веднъж,карай докато зчести итогава пиши,ще помагаме.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Провери си гумения привод към сервото за липса на херметичност или други дефекти!При мен бе някакъв измислен,който се оказа,че не издържа вакуума и от време на време се слепва
.Смених го с подходящ и всичко стана О.К.
.Смених го с подходящ и всичко стана О.К.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”