Газов инжекцион за Г4?Заслужава ли си?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Газов инжекцион за Г4?Заслужава ли си?

Мнениеот Bai Sando » Пет 04 мар 2011 21:03

Aз за тва като ми слагаха Г.И. седях докато не я монтираха.Майстора вика иди пий едно кафе и ще ти се обадим,като е готова и го гледам как с една фрезичка се гласи да дупчи задната броня :lol: Викам опаааа не там,в капачката на резервоара ще стои зареждачката mhihi
Той като видя,че ще му висна на главата и ме черпи той кафе :mrgreen:

Потребителски аватар
easy87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот easy87 » Съб 05 мар 2011 11:33

SANDO 1 написа:Aз за тва като ми слагаха Г.И. седях докато не я монтираха.Майстора вика иди пий едно кафе и ще ти се обадим,като е готова и го гледам как с една фрезичка се гласи да дупчи задната броня :lol: Викам опаааа не там,в капачката на резервоара ще стои зареждачката mhihi
Той като видя,че ще му висна на главата и ме черпи той кафе :mrgreen:

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
easy87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот easy87 » Съб 05 мар 2011 11:38

plameney написа:За електрониката на Фобос,мога да кажа,че се прави в Пловдив.Възможно е да имат и другаде производство,понеже гледам че фирмата е Плевенска.
BSM си правят електрониката в тяхния си завод в София а другите части на различни места в Бг.
За други български марки не съм чувал.
Фобос и BSM имат серизна мрежа из цялата страна,можеш да провериш на сайтовете им:
http://www.fobos-bg.com/ http://bsm-bg.com/
Аз се спрях на Фобос,минал съм около 3000 км и за сега доволен.
За монтаж в София,чета добри отзиви за колегата The_Machine viewtopic.php?t=44549
Аз също мисля,че е много точен,защото съм се консултирал с него,какъв инжекцион да сложа на пасата и човека ми обясни какво и защо.

Колега,ти кой фобус си си сложил?И кога?А цената как е :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
du6ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот du6ev » Съб 05 мар 2011 11:43

Газовия инжекцион си заслужава при всички случаи,най-малкото той сам се изплаща.Гледай да попаднеш и на компетентни майстори.Успех!

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Съб 05 мар 2011 18:41

easy87 написа:
plameney написа:За електрониката на Фобос,мога да кажа,че се прави в Пловдив.Възможно е да имат и другаде производство,понеже гледам че фирмата е Плевенска.
BSM си правят електрониката в тяхния си завод в София а другите части на различни места в Бг.
За други български марки не съм чувал.
Фобос и BSM имат серизна мрежа из цялата страна,можеш да провериш на сайтовете им:
http://www.fobos-bg.com/ http://bsm-bg.com/
Аз се спрях на Фобос,минал съм около 3000 км и за сега доволен.
За монтаж в София,чета добри отзиви за колегата The_Machine viewtopic.php?t=44549
Аз също мисля,че е много точен,защото съм се консултирал с него,какъв инжекцион да сложа на пасата и човека ми обясни какво и защо.

Колега,ти кой фобус си си сложил?И кога?А цената как е :lol: :lol: :lol:

Цената на Ланди започва от 990лв.При кой майстор ходи че ти предложи само варианта от 1200лв? :)

stefanbbc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefanbbc » Съб 05 мар 2011 19:08

зависи колко километри минаваш на година ако вартиш над 10,12 хил килм си заслужава за година и половина газовата ще се исплати и ако си сложиш газово сигорен сам километрите на година ще ти се овеличат както стана при мен :D успех

don4o.ood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don4o.ood » Съб 05 мар 2011 19:47

за газов инжекцион съм за за това коя марка- БРЦ- или всички други
тъй като нямам пари за БРЦ сложих КМЕ в пловдив 1200лв за 5 цилиндъра за 4 е около 800-900лв
доволен съм 13000км съм минал нямам претенций вкл се на 35-40гр
при 2.40бензин и 1.30гас си е задалжително http://www.magnumbg.com/gallery3.htm
тук бе монтажа и от него съм доволен

Потребителски аватар
plameney
Автомобил: Passat B5 1.6
Двигател: ARM 2000
Контакти:

Мнениеот plameney » Пон 07 мар 2011 11:08

easy87 написа: Колега,ти кой фобус си си сложил?И кога?А цената как е :lol: :lol: :lol:

Аз си сложих Фобос1 високия им клас.Това беше началото на януари тази година.Цената с доплащане за бутилка на мястото на резервната гума 1200 лв.Мисля че разликата в цената между средния и високия клас е заради инжекторите с по-голямо бързодействие,но не мога твърдя със сигурност.Ако се обадиш на The_Machine или на Теодор Вендов от Фобос,ще те ориентират кой вариянт е по-удачен за твоята кола(ако си се спряла на фобос де). :beer
Опс чаk сега видях че си от Хасково.Бях с впечатление,че си от София,за това препоръчвах колегата The_Machine.За Хасково не знам кой може да те насочи към сервиз.

natcho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот natcho1 » Вто 08 мар 2011 11:35

Колежке аз си сложих български"BLUE TRONIK",за 1100лв.Изключително съм доволен от него.Не е важна само цената а и това,какво ти монтират и как го монтират.Този ижекцион има доста по-добри възможности да се адаптира към бензиновия инжекцион.Разполага с корекции по температура и налягане на газта.Може ,да се програмира да впръсква допълнително и бензин при определени обороти инатоварване надвигатея.Може да се монтира и на моноинжекцион,на механичен инжекцион,че дори ина карбуратор.Има идруги предимства но ще стана вече банален,а и се отклонявам от темата.Желая ти успех!

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Вто 08 мар 2011 20:28

LEADER_ написа:Голф 4 1.6 АКЛ-като си я купих преди 3 години за една година изминах 3000 км на бензин.Одра ми кожицата.След това сложих газов инджекцион фобос и за 3 месеца изминах 6000 км.При хубав разход спокойно се кара вече.Олекна ми на душицата.Иначе вече съм на 35000 км след слагането на ги и нямам никакви проблеми до сега.

Само 5 страници прочетох от твоите мнения и разходите (без горивото) над 350лв.по газовата уредба или причинените вреди от нея.Иначе проблеми няма!Казвйте на хората истинските рискове,а не да говорите кавото ви отърва.Те да си решават,като претеглят +/- и да си решат!Няма лошо да караш на газ,ама бъдете обективни.Колкото за колежката,ако минаваш повече от 40000км.на година слагай газ,ако не карай на бензин.

Христо Стайков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Христо Стайков » Вто 08 мар 2011 22:17

H2O написа:
LEADER_ написа:Голф 4 1.6 АКЛ-като си я купих преди 3 години за една година изминах 3000 км на бензин.Одра ми кожицата.След това сложих газов инджекцион фобос и за 3 месеца изминах 6000 км.При хубав разход спокойно се кара вече.Олекна ми на душицата.Иначе вече съм на 35000 км след слагането на ги и нямам никакви проблеми до сега.

Само 5 страници прочетох от твоите мнения и разходите (без горивото) над 350лв.по газовата уредба или причинените вреди от нея.Иначе проблеми няма!Казвйте на хората истинските рискове,а не да говорите кавото ви отърва.Те да си решават,като претеглят +/- и да си решат!Няма лошо да караш на газ,ама бъдете обективни.Колкото за колежката,ако минаваш повече от 40000км.на година слагай газ,ако не карай на бензин.

Колеги,стигам до заключението,че в БГ.всички които се занимават с производителна дейност работят на загуба,само в нашия форум кой каквото кара е най доброто(на сметка).В момента се убеждаваме кое е по-добре и след като следя темата няколко дни реших да се изкажа и аз,пък колежката и други колеги да четат и си решават ГАЗ или ДИЗЕЛ.Три автомобила съм карал на газ,ВАЗ 2101 с БРЦ 80Х.К.БЕЗАВАРИЙНО. Преди 6 дни е продадена без забележки по газовата.ВЕНТО с ЛОВАТО МИ сложена 2005год.изминати досега 75 х.к. БЕЗАВАРИЙНО и в момента се кара.БОРА с STAG4 ГИ сложена Май 2010г. изминати до сега 14 х.к.БЕЗАВАРИЙНО,вчера смесено каране 125км.с газ за 13лв.

Потребителски аватар
plameney
Автомобил: Passat B5 1.6
Двигател: ARM 2000
Контакти:

Мнениеот plameney » Сря 09 мар 2011 16:38

H2O написа: .....Колкото за колежката,ако минаваш повече от 40000км.на година слагай газ,ако не карай на бензин.

Колега аз минавам около 15-17хиляди километра годишно и пак ми излиза сметката за газовия инжекцион. :beer

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Сря 16 мар 2011 6:46

Много ясно че си заслужава! При сегашната разлика газ-бензин за 15-17 хил. км. реализираш такава икономия, която ти е поддръжката на колата за една година :)

Потребителски аватар
easy87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот easy87 » Нед 20 мар 2011 16:15

Колеги,от Фобус ми запазиха час за събота :banana
1000 лв средния им клас :lol: :lol: :lol:

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Нед 20 мар 2011 16:32

:beer

Върни се в “Автогазови уредби”