Двигателя трака

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djshomi » Нед 09 дек 2007 11:15

Здреавей колега , от това което прочетох ме навежда че са за смяна хидравличните повдигачи понеже са ти сипали по рядко масло 10/40 и тракат повече ако си сложиш 15/40 ще намалее тракането.Но първо отиди да премериш налягането на маслото на двигателя. Ако е ок демек на празен ход минимум 2 бара сигорно са повдигачите.Цената на повдигачи е:датцки 12 лв на броика и ина 18 лв на броика.Все пак се заслушаи от близо дали тракането идва от капака на клапаните или от блока на двигателя.Ако шума като върнеш гаста е все едно си с верига а не ангренавен ремък са повдигачите.Дано съм ти бил полезен.

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Нед 09 дек 2007 12:32

Мерси колега,описа го по добре от мен...Като пусна газта се 1но верига стьрже.Еми поне разбрах какво е.Сега ще гледам на горе да чакам паричките да паднат и ше го правя :) Налягането бях трьгнал миналата седмица да го меря,но ми излезе друга работа и отложикх. :)

bochogo
Автомобил:
Двигател:

Re: Двигателя трака

Мнениеот bochogo » Съб 05 мар 2011 22:12

Днеска ми се появи мн странно тракане на двигателя преди да ми свърше нафтата?Не мога да се обясна проблема от каде идва защото изведнъж като че ли се появи тракането.При форсиране на мотора тракането изчезва. :banghead: колата е голф 3 1,9 ТД П.С. писна ми от проблеми по този мотор!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”