Комфорт табло - Golf 4
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Комфорт табло - Golf 4
Здравейте колеги интересува ме къде се намира това "комфорт табло/модул" на колата от гаража. Имам известни доста проблеми с него и искам да видя къде се намира и дали е възможно да се направи нещо по въпроса с него. Разбрах, че ново е към 600лв. , а в момента не мога да дам толкова пари
.

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Комфорт табло - Golf 4
Колеги аз имам също проблем и нз дали идва от този модул, но проблема е следния чисто и просто не ми светят габаритите на вратите като се отворят до колкото знам те светят дори и да не е на габарити колата,а само като се отвори вратата някой може ли да ми помогне ??
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ward написа:Колеги аз имам също проблем и нз дали идва от този модул, но проблема е следния чисто и просто не ми светят габаритите на вратите като се отворят до колкото знам те светят дори и да не е на габарити колата,а само като се отвори вратата някой може ли да ми помогне ??
Може,проблема ти е във бравите!разглобяват се вратите и се сменят или презапояват микроключетата!има много изписано за това,потърси и ще видиш за ко иде реч!
- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
Щом несветят,значи е от микроключетат.Аз карам Леон и имах същия проблем.Изчистиха ми ги и ги презапоиха и всичко сега е тип топ,включително и зумера за фаровете и плафона в купето.
- feniksgod
Ами ходих на някакви калпави майстори, взема ми 100лв. само за VAG-COM-а и нищо не направиха, казаха, че трябва ново конфорт табло, като се опарича ще отида да видя положението при момчетата от Драгоман 
Иначе проблема ми е че дистанционното на алармата(фабричната) не искаше да ми отключи колата. Отключих си колата с ключа, нищо не взе да писка ? , чак когато я запалих почна да свири, но след малко престава.

Иначе проблема ми е че дистанционното на алармата(фабричната) не искаше да ми отключи колата. Отключих си колата с ключа, нищо не взе да писка ? , чак когато я запалих почна да свири, но след малко престава.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
feniksgod написа:Ами ходих на някакви калпави майстори, взема ми 100лв. само за VAG-COM-а и нищо не направиха, казаха, че трябва ново конфорт табло, като се опарича ще отида да видя положението при момчетата от Драгоман
И при мен свири така понякога фабричната аларма,един познат ми каза като почне да свири да изляза от колата и да я заключа и отключа с ключа и веднага спира.
- feniksgod
Да ама лошото, е че при мен отказа изцяло дистанционното пък съм му сменил миналата година батерията.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи ако правилно съм разбрал,ти си отишъл в сервиз с оплакването че е спряло да ти работи дистанционното,а те не са го оправили но са ти взели 100лв? 

- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател:
feniksgod написа:Да ама лошото, е че при мен отказа изцяло дистанционното пък съм му сменил миналата година батерията.
При смяна на батерията вероятно е нужна адаптация на дистанционното с Ваг Ком
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”