Nissan primera 2.0 TD 2001г.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Nissan primera 2.0 TD 2001г.
Колеги,интересува ме този модел от тази година с верига ли е или не?Изчетох доста но много разнопосочно инфо се появи.Дори и в Нисан форума.Явно сменят вериги с ремъци по някое време джапанистите.Ако някой има инфо за дадения модел да каже нещо 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: NISSAN PRIMERA 2.0 TD 2001г.
Ако тая кола е 2001-ва година, с обикновен турбо-дизелов мотор, това не е ли достатъчно, за да не я погледнеш? Европейскте марки предлагат в този момент Помпа-дюза и комън-рейл дизели. Това е равносилно да си купиш кола същата година, само че карбураторна, за мен лично де. Инак предполагам и тая като повечето японски е направена по кадърен начин, ама все пак, технология, която се предлага в немските коли и се спира 10 години преди тая кола да види бял свят...
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: NISSAN PRIMERA 2.0 TD 2001г.
stefan4o написа:Ако тая кола е 2001-ва година, с обикновен турбо-дизелов мотор, това не е ли достатъчно, за да не я погледнеш? Европейскте марки предлагат в този момент Помпа-дюза и комън-рейл дизели. Това е равносилно да си купиш кола същата година, само че карбураторна, за мен лично де. Инак предполагам и тая като повечето японски е направена по кадърен начин, ама все пак, технология, която се предлага в немските коли и се спира 10 години преди тая кола да види бял свят...
Точно затова ми харесва.Не е комън-рейл и не е помпа дюза.Аз си падам по старата техника.Новата техника не ме кефи нещо.Залагам на стари,запазени модели!Не ми трябва кола 2005+.Само ако е нова и в гаранция

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Nissan primera 2.0 TD 2001г.
Ами щом ти е на сърце, ти си знаеш. Аз преди време пробвах една Алмера само че беше атмосферен 2.0Д и не успяха да я запалят лесно, което тотално ме отказа от "силата на японския дизел" (както се изрази нейният продавач). Старата технология си е стара, ако ще и да е модел 2010... но това е лично мое мнение, само го споделям, не искам да си мислиш, че те навивам или от сорта

- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
H2O написа:Колеги,интересува ме този модел от тази година с верига ли е или не?Изчетох доста но много разнопосочно инфо се появи.Дори и в Нисан форума.Явно сменят вериги с ремъци по някое време джапанистите.Ако някой има инфо за дадения модел да каже нещо
със ремък трябва да е(мисля бая чаркове се сменяха при обслужването)но иначе давам един голям + за тея примери мой приятел има такава бензинова, за 6 години само едни тампони смени

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички.Нисан 2.0 TD 2001 е с ремък!krasi_at ми прати цяла схема
Ако мода прецени да заключва темата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”