Днес се прощава ,а вие простихте ли ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Днес се прощава ,а вие простихте ли ?

Мнениеот koko_GTI » Нед 06 мар 2011 10:07

нека днес да си простим един на друг :)
аз Ви прощавам , простете е вие :)

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Re: ДНЕС СЕ ПРОЩАВА ,а вие простихте ли ?

Мнениеот vladobo » Нед 06 мар 2011 10:12

Поисках прошка ор полицаите за задните колани , ма не ми простиха и си купих вчера и отивам да си ги монтирам

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 06 мар 2011 10:16

не.
не съм простил.
нямам насторение за прошки.
както се казва:
I can please only one person per day.
Today is not your day. Tomorrow's not looking good either...

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 06 мар 2011 10:22

vaskoto1 написа:не.
не съм простил.
нямам насторение за прошки.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Re: Днес се прощава ,а вие простихте ли ?

Мнениеот Lepoev » Нед 06 мар 2011 11:50

Аз обичам да ми опрощават пари на заем ама рядко става mhihi Иначе никой не е безгрешен довечера като пия 2 ракии ще искам прошна на всички mhihi

karlain
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karlain » Нед 06 мар 2011 11:58

Казваш, че рядко се случва да ти простят заемите, значи все пак се случва, късметлия :applause:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 06 мар 2011 12:12

Да помолим всички банки за опрощение mhihi :beer :Mr Green Fun :063:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Нед 06 мар 2011 12:32

Прощавайте !
Прощавам на всички и моля за прошка !

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Нед 06 мар 2011 12:44

Източно–православно християнство [редактиране]

Източно–православните християни празнуват Сирни Заговезни (Прошка) винаги в неделя, 7 седмици преди Великден и една седмица след Месни заговезни.
България [редактиране]
Денят е известен още и като „Неделя на Всеопрощението“ или просто „Прошка“. На този ден според църковния канон се четат Христовите думи: "Ако не простите на човеците съгрешенията им, и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви." На Сирни Заговезни близки и познати се опрощават помежду си. Прошката си вземат по-млади от по-стари, деца от родители, младоженци от кумове с думата "Прощавай!", отговорът обикновено е "Простено да ти е (от мене и от Бога)!" Празничната трапеза има обреден характер и според обичая включва баница със сирене, риба, различни ястия с яйца и бяла халва с ядки. С тези храни се заговява, оттам идва и името на празника (от говея — постя, въздържам се). Популярен е обичаят хамкане и паленето на огньове, наречени сирнишки или сирници. Огънят се пали от момчета и ергени, като се използва мамуляк (обелки на царевица) или хвойна и се прескача за здраве. Около тях се играят хора и се пеят песни. В някои райони на България с този празник се свързват и кукерските игри и обикалянето на къщите от кукерски дружини, а също така и обичаят оратници (огруглици) — факли от слама, които всеки стопанин завърта около главата си и по този начин прогонва бълхите от къщата.
Целият ден е отдаден на забавленията, негов естествен завършек е организирането на игри в семейството. Друга игра от миналото е в съд с вода да се сложи ярма (смляна зърнена смес, предназначена за храна на животните), която изплува отгоре; в съда възрастните пускат по някоя пара и децата трябва да ги извадят с устата, без участието на ръцете. Около кръста на децата се навързват чанове (кукерски звънци), които дрънкат при движенията на децата.
По време на постите не се яде месо. Разрешава се риба само на Благовещение и на Цветница. Възрастните е желателно да се хранят само веднъж на ден.
Русия [редактиране]
В Русия сиропустната седмица се нарича Масленица и тогава се организират „балагани“ — панаири на открито с люлки, мечкари, фокусници, борби и т.н. Ядат се блини с масло и черен или червен хайвер. Яде се и се пие като за последно, защото празникът е начало на най-дългия пост през годината — Великите пости.

Днес е момента за безконтролен спам....модовете ще ни простят! beware of mods
А иначе и аз на всички прощавам...на кретените дето ми надраха колата с ключ, на глупаците, които не признават знаците за предимство, светофарите и ЗЗП като цяло, прощавам на съседите отгоре, които ми пилят нервите всяка вечер с най-мазната чалгия, прощавам на куките, просещи подаяния по улиците, прощавам на Земята, че се върти, прощавам на
правителството ни, прощавам на тъпанарите, с които всеки ден работя, прощавам и на тъщата за всичко... и на другите, за които не се сещам сега и на тях прощавам....
П.П. Не съм пиян!

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 06 мар 2011 13:39

Важно беше да уточниш :Mr Green Fun
Иначе простих и поисках прошка.Да ме прощавате и вие.

ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Мнениеот ceko84 » Нед 06 мар 2011 13:54

stefan4o написа:Да помолим всички банки за опрощение mhihi :beer :Mr Green Fun :063:

Ха-ха-ха това ми хареса mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 06 мар 2011 14:03

Майтапа на страна ама от TBI кредит ми опростиха към 540лв,купих си радио за кола ама моето е с ДВД гледаш клипове и такива глупости взех го за 300лв заедно с 2 тонколони елипси за още 70 общо 370лв внесох първоначална вноска 120лв и 2 пъти плащах по 30лв и тогава напуснах работа и нямах как да го плащам и спрях да го плащам. След 2 години идва вкъщи един агент от ТБИ да ми напмни,че трябва да си погаса заема който вече е 400лв с лихвите иначе на съд. след 1 година ми идва предупредително писмо,че дължа 540лв и ако не ги плата на съд. И преди 2 месеца реших да отида да си платя част от заема да не ми се трупа повече лихви и кво да вида scare заем няма :bowdown Всичко след 3 години губело давност. Е това не е ли прошка mhihi

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 06 мар 2011 14:45

Леле Мети евала пич страхотно си постъпил че се и хвалиш :bowdown
ТИ СИ СРАМ ЗА УНИФОРМАТА И СИСТЕМАТА БЕ. ЧОК ТАРИКАТА ОТ СЕЛО СЪС ГОУФУ. Че излагаш полицията излагаш я че излагаш себеси излагаш се ама поне гледай да не излагаш колегите от форума и клуба. Прави ми впечатление от известно време че все глупости пишеш и чак се чудя "КОЙ Е ТОЯ МАЛОУМНИК ДЕТО ЩЕ ТЕ ИЛИ ТЕ Е НАЗНАЧИЛ ВЪВ ПОЛИЦИЯТА"?
Веднъж вече ти се каза че срамиш пагона със това което пишеш ти пак продължаваш.
ЕВАЛА НА ТАКИВА БЛЮСТИТЕЛИ НА РЕДА КАТО ТЕБЕ :bowdown

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 06 мар 2011 14:49

Meти написа:Майтапа на страна ама от TBI кредит ми опростиха към 540лв,купих си радио за кола ама моето е с ДВД гледаш клипове и такива глупости взех го за 300лв заедно с 2 тонколони елипси за още 70 общо 370лв внесох първоначална вноска 120лв и 2 пъти плащах по 30лв и тогава напуснах работа и нямах как да го плащам и спрях да го плащам. След 2 години идва вкъщи един агент от ТБИ да ми напмни,че трябва да си погаса заема който вече е 400лв с лихвите иначе на съд. след 1 година ми идва предупредително писмо,че дължа 540лв и ако не ги плата на съд. И преди 2 месеца реших да отида да си платя част от заема да не ми се трупа повече лихви и кво да вида scare заем няма :bowdown Всичко след 3 години губело давност. Е това не е ли прошка mhihi

Мети, искам честно да ми отговориш на един въпрос: Ходил ли си скоро на лекар и какви са резултатите?

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inzovo » Нед 06 мар 2011 15:13

Довечера ще се прощаваме :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”