Кръстачка в Фар голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
Re: Кръстачка в Фар голф 2
Направи кръстачката от тънка ламарина (например тенекия от сирене). Изрежи двете лентички на около 15 мм, като където е необходимо може да намалиш размера или да го увеличиш. Боядисай ги черни както и чашката която скрива крушката и задължително залепи стъклото с черен силикон. Гарантирам ти ще получиш на 90 процента ефекта от предната снимка.
вече даже съм готов с новите кръстачки но не са от ( теникия за сирене )
скоро ще кача снимки 

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
unusual написа:вече даже съм готов с новите кръстачки но не са от ( теникия за сирене )скоро ще кача снимки
дано е по-скоро от "след малко" ,че ми е интересно да видя какво е станало,но кажи и от какво ги направи.
Поздрави
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Може ли да попитам, че не ми е много ясно
каква точно роля изпълнява кръстачката във фара? нещо като решетка която пази лампата или
Виждал съм доста голфове с такова приспособление , но все се каня да попитам?
каква точно роля изпълнява кръстачката във фара? нещо като решетка която пази лампата или

Виждал съм доста голфове с такова приспособление , но все се каня да попитам?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ролята е да придава черен вид на фара
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
vaso18 написа:ролята е да придава черен вид на фара
и за красота

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах много запитвания на ЛС че да отговоря и тук.Фаровете се отварят с помоща на пистолет за горещ въздух,след това се почистват стъклата им от вътре и рефлектора като последния само с микрофибърна кърпа внимателно без татиск.След това залепям вече приготвените преди това кръстачки от пласмаса която аз съм ползвал пласмаса който издържа на температура и не се топи лесно.кръстачките се залепят с черен силикон в 4-рите им края към стъклото.След това боядисах периферията на стъклата с трансперантен спрей и след това се сглобява към фара.Ефекта който постигнах е този-

Това са моите фарчета правени от мен от пласмаса и черен силикон +трансперантен спрей.

Това са моите фарчета правени от мен от пласмаса и черен силикон +трансперантен спрей.
по този начин по които ми каза колегата tupalka ще стане по оригинално предстои боядисване на кръстачката с матова черна боя снимките колега са в телефона но нямам с какво да ги кача при първия удобен случаи са качени

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
unusual написа:по този начин по които ми каза колегата tupalka ще стане по оригинално предстои боядисване на кръстачката с матова черна боя снимките колега са в телефона но нямам с какво да ги кача при първия удобен случаи са качени![]()
Всеки сам решава с какви материали да работи.Аз съм взел идеята от кристални фарове на който кръстовете са от пласмаса и съм взел размерите от тях като ширина на елементите

sashobas написа:unusual написа:по този начин по които ми каза колегата tupalka ще стане по оригинално предстои боядисване на кръстачката с матова черна боя снимките колега са в телефона но нямам с какво да ги кача при първия удобен случаи са качени![]()
Всеки сам решава с какви материали да работи.Аз съм взел идеята от кристални фарове на който кръстовете са от пласмаса и съм взел размерите от тях като ширина на елементите
моите ще са от ламарина

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще чакаме подробни снимки от работата ти. 

- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
бреййй, бързо действаш, давай да видим какво си сътворил. (не се ебавай с тенекията от сирене
)

- insane.b0y
- Автомобил:
- Двигател:
колега sashobas, може ли снимки как стоят на колата