Всякакви мнения ще са ми от полза
Избор на gsm
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Избор на gsm
Спрял съм се на два модела - sony ericsson xperia x8 и nokia c5-00. Първия като характеристики ми се струва по-добър, но пък нокиата ми допада повече като дизайн. Обмислям и варианта да си потърся и nokia e51.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Избор на gsm
xperia, заради андроид-а...
Тоя симбиан стана като Лили Иванова...
Пък е51 е модел на 4 години почти
Тоя симбиан стана като Лили Иванова...
Пък е51 е модел на 4 години почти
- Winner25
По добрата операционна система и големия дисплей са неоспорими предимства
Ще издържи ли обаче да го нося в джоба без калъфчета и разни подобни. Случва ми се и да си изтървам телефоните 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Веднага ти казвам за e51 - не
На втория месец му се надра дисплея, в момента прилича на...
И тогава си купих чанта, където да ги нося...
Ако не ти се носи чанта и калъфи се замисли за screen protector
На втория месец му се надра дисплея, в момента прилича на...
И тогава си купих чанта, където да ги нося...
Ако не ти се носи чанта и калъфи се замисли за screen protector
Мислих доста за Хперия 8 и накрая се спрях на hTC Wildfire. Същата операционна система, по-голям екран и по-добра камера
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
и 100 и нагорелева по-скъп
- Winner25
htc-то ми идва скъпо.
Ако взема нещо май ще е X8. Или ще си карам с к770
Ако взема нещо май ще е X8. Или ще си карам с к770
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
може да погледнеш малко по-евтиния лг гт 540,само че е резистивен,но пък има други малки предимствА
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Вземи си Huawei за около 280-90 лв май ги гледах във вивакома срещу германос.С андроид е и е на задоволително ниво.Кажи ми колко даваш и ще ти намеря нещо добро.Последно се продаваше една Х10 за 350 лв.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Имал съм е50 - черния вариант и е51, при мен излязоха бая стабилни, не се надраскаха при нормална употреба, но според мен вече са морално и физически остаряли...и не си заслужават, ОС е малко остаряла!
За Sony Ericsson XPERIA X8 - ами сапунерка с орязан Андроид 1,6 и един тъч екран, който честно е малък за ежедневни нужди - всмисъл да звъниш, пишеш, набираш в движение/кола ще е ад и изглежда малко несериозно според мен, но това е лично мнение!
А Nokia C5 - на приятелката ми взехме такъв и много ми хареса, стабилен на допир, метални елементи, ОС е обновена и има бая динамично меню и екстри за класа си и GPS, но няма Wi-Fi. Аз бих си взел по-класната Нокиа - ще е по-удобна за ежедневни нужди и все пак не е марка, която се чудиха последните 6 години коя ОС да изберат и имат все несполучливи модели с различни ОС и потребителите докато свикнат с едната, идва новата...ама тези неща не се броят за нововъведения!
За Sony Ericsson XPERIA X8 - ами сапунерка с орязан Андроид 1,6 и един тъч екран, който честно е малък за ежедневни нужди - всмисъл да звъниш, пишеш, набираш в движение/кола ще е ад и изглежда малко несериозно според мен, но това е лично мнение!
А Nokia C5 - на приятелката ми взехме такъв и много ми хареса, стабилен на допир, метални елементи, ОС е обновена и има бая динамично меню и екстри за класа си и GPS, но няма Wi-Fi. Аз бих си взел по-класната Нокиа - ще е по-удобна за ежедневни нужди и все пак не е марка, която се чудиха последните 6 години коя ОС да изберат и имат все несполучливи модели с различни ОС и потребителите докато свикнат с едната, идва новата...ама тези неща не се броят за нововъведения!

- Winner25
nokiangage написа:...който честно е малък за ежедневни нужди - всмисъл да звъниш, пишеш, набираш в движение/кола ще е ад и изглежда малко несериозно според мен, но това е лично мнение!
Мен точно това най моного ме интересува защото телефона го използвам предимно само за звънене. Другото което е важно за мен е прилична камера и това което ми липсва сега е гпс
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Взимай Сонито
Нокия всеки има.
И не знам кой телефон прави по-добри снимки от Сони Ериксон.Щеш настройки,щеш светкавици...
Аз в момента съм със Satio виж ми в гаража снимките.С телефона са.
Вече ако ще го ползваш за компютър има и по-добри.
Нокия всеки има.И не знам кой телефон прави по-добри снимки от Сони Ериксон.Щеш настройки,щеш светкавици...
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
http://www.androidbg.com/forum/topic861 ... 240lv.html
http://www.androidbg.com/forum/topic871 ... dfire.html
Като приемеш че ще ти свалят поне 50 кинта
http://www.androidbg.com/forum/topic871 ... dfire.html
Като приемеш че ще ти свалят поне 50 кинта
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
SANDO 1 написа:Взимай СонитоНокия всеки има.
И аз съм за СониТо! Много добри характеристики има отколкото Нокия ц5,00!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
SANDO 1 написа:Взимай СонитоНокия всеки има.
И не знам кой телефон прави по-добри снимки от Сони Ериксон.Щеш настройки,щеш светкавици...
Колега, Satio-то е коренно друг апарат в сравнение с Xperia X8, по-добър и в друг ценови клас, и е бая класи над по екстри, вуншен вид и всичко
...Останах с впечатлението, че колегата търси бюджетно решение за всеки ден и с нормални екстри...А и да вземем предвид довода малко не върви да го прилагаме при положение, че караме едни от най-масовите коли...По тая логика колегата да мине на Mitsubishi i-MiEV, щото всеки имал...има си сигурно причина за процента на разпространение, знам ли?!?Взимай СонитоНокия всеки има.

За да бъда честен съм фен на Nokia - имал съм почти всички самртфони и сега съм с 5800 XM, нещо улегнах и не ми се дават пари - не че не ми се иска примерно N8
, но наистина моята не е много удобна с тъчскрийна за забързано ежедневие...всмисъл да вършиш работа е зор, друго си е с клавиатура - хем по-бързо, хем по-удобно в движение пеша или в кола определено! Нашата C5 я взехме втора ръка почти чисто нова за 150 лева от магазин на познат за мобилни апарати, но според мен си заслужава конкретния модел за тази цена...Ето тук има онлайн магазини с ориетировъчни цени за нови апартати:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1986/nokia-c5
П.С. Не съм си купувал от тези магазини да си кажа, но цените съм чувал, че били по-ниски, защото не палщали заплати на косултанти и подобни, ако някой е купувал от там да сподели...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”