Разлика между американска и европейска Jetta
- kibs
- Автомобил:
- Двигател:
Разлика между американска и европейска Jetta
Здравейте. Интересува ме дали има някаква разлика между VW Jetta 2006 американско и европейско изпълнение и по-конкретно частите за нея. Знам,че имат разлики в броните, но за ходова част да знаете нещо? Мерси.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Re: Разлика между американска и европейска Jetta
При Джета 4 няма разлика в окачването,само кодовете на двигателите са различни иначе кубиците и конете са идентични!При Джета 5 обаче бензиновия двигател за европа е 2.0 150кс.а за Америка е 2.5 150кс.Конкретно за окачването не мога да кажа със сигурност.
- kibs
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси. И аз съм на това мнение, но все пак да попитам 
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Забравих да напиша че има разлика в ел.инсталацията.
При джета 4 ключа за фаровете е със две полужения(пуснати и спрени)само габарити няма,само фаровете светват при подаване на контакт и угасват при дърпане на ръчната спирачка! Багажника се отваря със бутон от шоф.врата или от дистанционото или със ключа(има патрон в емблемата на капака).Това може да се промени със завъртане на патрона който се намира на вътрешната страна на шоф.врата!Крушките на фаровете са HB-5 а не H-4(при Бора).При Джета 5 инсталацията на стоповете също е различна.
При джета 4 ключа за фаровете е със две полужения(пуснати и спрени)само габарити няма,само фаровете светват при подаване на контакт и угасват при дърпане на ръчната спирачка! Багажника се отваря със бутон от шоф.врата или от дистанционото или със ключа(има патрон в емблемата на капака).Това може да се промени със завъртане на патрона който се намира на вътрешната страна на шоф.врата!Крушките на фаровете са HB-5 а не H-4(при Бора).При Джета 5 инсталацията на стоповете също е различна.