Някъде в началото един колега беше предложил HTC Wildfire , помисли и над тази оферта колега , не знам дали бюджета ти го покрива , но не е особено скъп , понеже има на много интересни оферти за него.Аз примерно схемата ми е 24 вноски по 16 лева и некви стотинки , излизат 384 лева.Лошото е , че трябваше да го взема със СИМ карта , на която таксата е 9.90 и тарифата ми беше от най-новите на Глобул когато взех , не се сещам за името точно , нещо като Лууп на Ментел , ако си до 24 години май.Та , ако си в тоя диапазон скивай офертата.Схемата е примерно ако ти свършва договора скоро вземай го с такава СИМ карта , изчакваш докато ти свърши договора , спираш си старата и си ползваш новата , поне аз така мисля да направя и най-хубавото на тая оферта е , че след първите 3 месеца мисля , поне така ми обясняваше момчето в Глобул-магазина , можеш наведнъж да внесеш каквато сума искаш над таксата т.е. като имаш повечко пари накуп , можеш да внесеш да кажем по 50 , по 100 лева и така набързо го изплащаш и ето , имаш си нов модерен ниско-бюджетен смартфон

.Ако нещо не съм или са ми обяснили по по-търговски начин , смисъл през редовете и аз те лъжа , за което се извинявам