Малки вдлъбнатини уред в Бг снимка !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малки вдлъбнатини уред в Бг снимка !
На видеото изглежда добре, но дали наистина е толкова лесно..малко съм скептичен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пълна измислица, според мен...
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ходих при едно момче работило в Франция с такъв пистолет. И ми обясни доста и ми извади 2-3 вдлабнатинки
Той с пистолет за горещ силикон , някакви малки пластмасови слага силикона лепи го на вдлабнатината и с някакво му казва чикия дърпа пластмасовото. И след това гледа с някаква лампа колко е извадил и така 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
lou написа:Питах в магазина тази машинка струва 1,50 лв. с 4 пръчки силикон на 6 мм дебелина
Ако някой иска мога да му взема няма проблем
Я сподели магазина за какво е аз съм от Русе и ще
я потърся! Номисълта ми е магазина за авточасти ли е железария ли е или ...
ако го нчма тука ще се свържа със тебе!

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
passat123 написа:lou написа:Питах в магазина тази машинка струва 1,50 лв. с 4 пръчки силикон на 6 мм дебелина
Колега магазина е нещо подобно на магазин за 1 лв. държи го 1 арменец.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
passat123 написа:lou написа:Питах в магазина тази машинка струва 1,50 лв. с 4 пръчки силикон на 6 мм дебелина
Пистолетите със силикон са според ватовете , има 40 и 15 W /ако не бъркам последния може да е и 10 w/
Колегата ти е казал цената за 10W ия , иначе е около 0.75 ст . Пръчката силикон 5-6 мм е 0.06 ст - но пак зависи от грамажа . За по големия пистолет е 0.12 ст . Той ти е най-малката грижа не ми се вярва да стане нещо , силикона доста често не хваща на такива гладки повърхности . Ако ще ти свърши работа мога да ти дам за пробата поне един да не се набутваш

-
- Автомобил:
- Двигател:
това е малко пунта мара според мен..
имам въпросния пистолет,след като се ползва не че чисти..то е супер глупост като технология..самата човка на пистолета е метална и на нея са хванати 2те жички които влизат и в контакта и като го включиш то нагрява металната човка и разтапя силикона..и после силикона стои много твърд(не е като този за стъклата)става супер за залепяне на разни дребни неща които не са под голямо напрежение иначе направо се чупи..
и това с въпросната "маймунка" която издърпва вдлъбнатината според мен ще стане но само на по тънки ламарини които са вдлъбнати,а не и изкривени от удар..
имам въпросния пистолет,след като се ползва не че чисти..то е супер глупост като технология..самата човка на пистолета е метална и на нея са хванати 2те жички които влизат и в контакта и като го включиш то нагрява металната човка и разтапя силикона..и после силикона стои много твърд(не е като този за стъклата)става супер за залепяне на разни дребни неща които не са под голямо напрежение иначе направо се чупи..
и това с въпросната "маймунка" която издърпва вдлъбнатината според мен ще стане но само на по тънки ламарини които са вдлъбнати,а не и изкривени от удар..
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Немога да кажа нищо колега не съм я виждал във Бг тая машинка !
- BUHALA
- Автомобил:
- Двигател:
Системата е много коректна и работи ..... естествено не е полезна за всяко изкривяване - ако има оформено ръбче на изкривяването - така наречената пречупка - тогава това нещо е безсилно. Пооправя малко поражениета от градушка - пак си личат, но малко ги поизправя.
Ползвам такова нещо от години - самоделка ми е, и при пастиране ако мога и някой друг дребен дефект да оправя с удоволствие се занимавам. Моето не е с винт. Един прът с малка пета която с топъл силикон лепя за вдкъбнатината - както на клоипа, на пръта съм поставил полвин килограмов топуз и гайка накрая да го спира, получава се така наречения "обратен чук" Тенекиджийте много ползват такова приспособление, но те направо заваряват с една капка пръта за ламарината. Още на първото "удряне силикона ми се отлепва, и колкото изправи-толкова, но все пак е нещо.
П.П. ВАЖНО - няколко пъти се случи ного неприятно поражение - отлепи се петта заедно с боята..... (Добре че все на мои коли) ..... да се има предвид - и все на пребоядисвани места - явно боата не е стабилна като заводската..... не знам, но е факт.
Ползвам такова нещо от години - самоделка ми е, и при пастиране ако мога и някой друг дребен дефект да оправя с удоволствие се занимавам. Моето не е с винт. Един прът с малка пета която с топъл силикон лепя за вдкъбнатината - както на клоипа, на пръта съм поставил полвин килограмов топуз и гайка накрая да го спира, получава се така наречения "обратен чук" Тенекиджийте много ползват такова приспособление, но те направо заваряват с една капка пръта за ламарината. Още на първото "удряне силикона ми се отлепва, и колкото изправи-толкова, но все пак е нещо.
П.П. ВАЖНО - няколко пъти се случи ного неприятно поражение - отлепи се петта заедно с боята..... (Добре че все на мои коли) ..... да се има предвид - и все на пребоядисвани места - явно боата не е стабилна като заводската..... не знам, но е факт.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди половин година купих комплекта, но още не съм го ползвал.
Ако още ти трябва драсни едно ЛС
Ако още ти трябва драсни едно ЛС
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Някой виждал ли е уреда да се продава някъде в БГ и за какви пари?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
eos написа:http://www.youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ
Е тоя клип го има на първа страница

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
бате това ако е реално е като апокалипсис за тенекеджийките сервизи.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Абе реално е нещо от сорта на точковата заварка !
Ама ако колата е мятана и под боята има кит мазан с баданарката забравете за
тая машина !
Ама ако колата е мятана и под боята има кит мазан с баданарката забравете за
тая машина !