Имам следния въпрос. Трябва да закупим с един приятел комплект мигачи, (не за Фолксваген) на някаква по-нормална цена. Основно от този клас се предлагат на тайванската фирма "Депо". Цените са много добри, но не знаем как е качеството. Има най-различни и напълно противоречиви мнения в нета. Ако някой има лични впечатления моля да пише. Ако предложите и алтернативна марка също ще е добре. Форумът е много толерантен към всички и за това реших да попитам и тук.
Поздрави на всички.
Мигачи
Re: Мигачи
Отивате с приятеля ти в някоя морга и пазарувате. Хем по-евтино(най-вероятно),
хем оригинално.
Ако няма в тази => следващата. 
хем оригинално.

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Мигачи на тази фирма съм поставял, не ми харесват, различават се и по размери и по цвят от оригиналния
дано фаровете са по-добре.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да спомена, че ще сменяме оранжеви с бели за по-добра визия. Оригинални от морга, много трудна работа тъй като не са били монтирани масово. Да предложите друга фирма с по-добро качество.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
InProPinto_mm написа:Да предложите друга фирма с по-добро качество.
За справка -> carbonara
-
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:InProPinto_mm написа:Да предложите друга фирма с по-добро качество.
За справка -> carbonara
Колега не разбрах точно какво предлагаш и от къде може да се закупи. Забравих да спомена, че видяхме монтирани "Депо" на живо. С формата няма проблеми, пасват идеално. Колеги из други форуми се оплакват от получаване на конденз и се налагало мазане със силикон. Не знам до колко е вярно, сигурно за всяка марка кола има някакви особености.
Колега,точно преди можеби 5-6 месеца сложих такива мигачи ДЕПО,кристални,на Б5...на скоро се ударих леко и счупий единия,отидох купих нов и като го сложих имаше значителна разлика...купих го от същото място от кадето и преди тва,искам да кажа че новия,или по точно стария бе значително потъмнял /за 5-6 месеца!!/ което само гояори за качеството....но предвид цената,а и не особено голямия избор от марки,какво да ти кажа...аз не съм чак такъв манияк но има колеги които не търпят такива неща..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да спомена, че става въпрос за Опел Астра. Комплекта ляв/десен с фасунки е 24 лева с доставката. Цената е много ниска, но ако наистина са калпави май, че не си струва. Колегата vasstop предлага InPro, но за съжаление няма за Астра. Визията на тъмно сива кола с бели мигачи е съвсем друга от тази с оригиналните оранжеви. Става въпрос за съвсем обикновени мигачи, а не кристални
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”