Здравейте от скоро съм собственик на пасат Б5 1.9 ТДИ 101кс. 2004г.
че въпроса ми е следния сега зимата ми казаха да слагам климатроника на Econd така ли трябва да е наистина
и каква е точно разликата между AUTO и Econd?
И още нещо случи ми се два три пъти не вингаи като закюча или отключа колата и мигачите премигнат десния мигач отпред и отзад остава да свети на какво може да се дължи това ?
Режим на работа на климатроник пасат Б5
- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Режим на работа на климатроник пасат Б5
Здравей колега, пише се ECON не Econd !
Та по темата:
през зимата (или по-точно при температура под 5 градуса) е все тая дали ще е на ECON или AUTO. Режимът ECON изключва компресора на охладителната система на купето (климатик/климатроник), който се включва обикновено при температури по-високи от 5 градуса и обикновено се ползва лятото, когато не искаш да ти се пуска охлаждането в купето (например ако караш с отворени прозорци и не искаш да работи на празно компресора или пък искаш да не ти харчи повече гориво двигателя).
Дано сте ме разбрали.

Та по темата:
през зимата (или по-точно при температура под 5 градуса) е все тая дали ще е на ECON или AUTO. Режимът ECON изключва компресора на охладителната система на купето (климатик/климатроник), който се включва обикновено при температури по-високи от 5 градуса и обикновено се ползва лятото, когато не искаш да ти се пуска охлаждането в купето (например ако караш с отворени прозорци и не искаш да работи на празно компресора или пък искаш да не ти харчи повече гориво двигателя).
Дано сте ме разбрали.

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Колегата го е обяснил правилно 
А иначе можеш да се зачетеш тук,за да знаеш как да си поддържаш климатика/климатроника така,че да не ти създава ядове -> Цък

А иначе можеш да се зачетеш тук,за да знаеш как да си поддържаш климатика/климатроника така,че да не ти създава ядове -> Цък

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а точно 3-4 теми над твоята има същата ... попрочетете малко преди да пускате нови теми
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Относно втората част от въпроса ти имаш проблем с алармата, релето което управлява мигачите на алармата е сдало багажа.