Проблеми с харда
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблеми с харда
Имам проблем с Д-партишиона до колкото успях да сканирам имам 3 бад фаила,когато се засегнат тези зони се чува някво тракане от харда,въпроса ми е ако форматна всичко дали ще се оправи или плаче за нов?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблеми с харда
Ако не ти пука за инфото пробвай с това http://hddguru.com/software/2006.04.12- ... rmat-Tool/ ...понякога изчезват бадовете, но понякога 
P.S. http://www.fix-hdd-bad-sectors.com/

P.S. http://www.fix-hdd-bad-sectors.com/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е че инфото е твърде ценно,мерси за статията утре ще форматиам и ще дам инфо от резултатите.
Ако диска трака най-вероятно има механичен проблем който не подлежи на ремонт. Вземи си нов, сложи стария като Slave и изкопирай каквото можеш от него върху новия. Форматиране няма да го поправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен,но за съжеление ми костваше цялата информация в харда.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Все пак имай "едно на ум" за този хард , може и да те предупреждава за предстоящ му окончателен механичен срив .
ПП Аз в момента се боря с един , моя работен , който вчера ме "предупреди" много страшно , 10-на години труд
.... . Подкарах го с механично почукване по корпуса ... отлепи и спасявам каквото мога . После в кофата
.
ПП Аз в момента се боря с един , моя работен , който вчера ме "предупреди" много страшно , 10-на години труд

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Мдаа за съжаление се сещаме да архивираме ценното инфо чак когато стане белята.Когато харда ми блокира и единствения начин да тръгне е формат доста мислене му ударих но както и при шаха в такива ситуации има само един изход.Добре че намерих една много добра но платена рековър програма във пъти по добра от обичайните (то явно затова е платена де ),та имаче фрее период въстановява ти 1гб и после си я купуваш.Точно толкова ми бяха снимките които спасих,за другите неща се погрижи Интернет.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
С Easeus за пробата възстановихме папка със снимки от партишън който изтрихме. Програмата възстанови партишъна и файловете на него. Друг работи, аз само гледах, но и това не е вариант върху хард диск който не тръгва механично. 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”