Колега гледам че си от София,та ако не ти представлява трудност що не мръднеш до Виктор(бакърена фабрика,успоредно на ЖП линията),аз брах ядове с моя пасат Б3 1,9тд от пишман майстори и именно бат Вики успа положението.Значи пак казвам ако не ти представлява трудност се обърни към него за помощ,относно дюзи,помпа,центровка,абе квото зависи от него ще го направи.А това относно падането на нафтата трябва да си откриеш проблема щото ако всичко е точно не би трябвало да имаш ядове.Клапан на идващата нафта от резервоара не е решение на проблема

измий хубаво с обезмаслител ГНП-то и виж да не протича отнякъде след престой като изстине,също така не трябва да имаш течове(дори и провлажняване)от маркучетата за излишно гориво.
Ако горивния ти филтър е от този модел с пластмасовия тройник за излишното гориво може мизерията да ти идва именно от него,аз го изхвърлих и сложих от стария модел който има две тръбички(бход и изход)и болтче с дифтунга за да си го напълниш от там

П.С единствения кусур при ставия модел филтър е че по-трудно се обезвъздушава при работа на двигателя на място,т.е. като се запали да поработи малко на място тъкмо да загрее и един два тегела(аз я изкарвам на пътя към София)и обезвъздушаването е готово.
Моят кош след тази манипулация сутрин пали от четвърт

Дано съм бил полезен с инфото,успех!