калник голф 3
калник голф 3
Здравейте колеги.ще помоля някой който има ударен десен преден калник за голф3 да ми пише на лично трябва ми часта от калника която е от малката лайсна надолу ще се опитам да си оправя моя.може да ви излежда странно но нямам излишни пари за нов калник
- chu61
- Автомобил: TDI GTI
- Двигател: AFN 96
Re: калник голф 3
продава се само часта под лйсната 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: калник голф 3
Колега, не се занимавай с глупости. Колко ще спестиш... 20 кинта? Калниците на Голфа именно под лайсната почват да ръждясват, така че ако купиш калник, който е здрав отдолу, ще е здрав и отгоре, което обезмисля операцията. Ударен би могъл да намериш, ама ми се вижда трудна работа да ти го дадат без пари, че да можеш после да го режеш и заваряваш. Да не говорим, че каквото и да правиш, мястото на заварката ще е критично откъм корозия, пък и може да си личи после къде е била трансплантацията.
Изобщо, щом в момента ти е притеснено откъм финанси, не го прави, ами почакай месец-два и иди с 40 кинта в джоба до някоя морга
Изобщо, щом в момента ти е притеснено откъм финанси, не го прави, ами почакай месец-два и иди с 40 кинта в джоба до някоя морга

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”