1z проблем
- HeadshooteR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1z проблем
Защо питаш нас ? С Вентоман не видяхте ли центровката (според мен сте я гледали , защото и аз съм ходил при него
) , ако не сте бягай да я видите иначе от клавиатурата няма как да ти кажем , трябва ВАГ-а да играе! 
- stefan_milk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vanko.vw написа:Колеги колата се оправи след смяната на филтъра сега се пусках с една 320 ванус и я поотнесох доста доволно но сега ме тревожи друго като чели няма предварение на място като му натисна газта се замисля така и докато се гоня и като превключа има замисляне а другото което ме учудва е че на 3 и 4 колата пощурява след 3000 преди в ниските на 1-2 се разцепваше и после поумира а сега е много добре но дали трябва да и се оправи предварението
ако можеш да качиш клип за да видя ускорението, че ми е много интересно
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
да йе ...дай клип ,че и на мен ми стана интересно как наказваш 150 коня бензинка с твоя чепел ...без чип нали така ?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
vanko.vw написа:Колеги помагаите имам 1з със чип и дюзи 260 след като сложих тези дюзи колата се разцепваше да върви но 3-4 дена и почна да се базика давам газ тя се засили после забие пак засили и пак забива не пуши както първите 3-4 дена много по малко и колата вървеше страшно много от какво може да е.Дали е възможно да се е замърсил нафтовия филтър че сипах преди това 2 -туби и след това почна да го прави на някои случвало ли му се е
- vanko.vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колата е с чип,права генерация,спортен филтър К&Н,разпръсквачи 260 и турбото надуто като за последно колко изкара и после по голямо така че чепела си върви доволно 
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сигурен съм че върви "чепела". А колкото за тия БМВ-та... те определено не вървят.Гаааазз 
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Не ,че съм голям фен на БМВ но все пак като говорите за тях ,че не вървят говорете за моторите им ... Кои мотори не вървят 2.0 150 коня ли , 2.5 192 коня ли ...
или от дизелите им 320 D , 330 D ... 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
318 is !
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Точно IS според мен си върви, особено ако е в купе на Е30, но това е тема доста далеч от обсъжданата.
- vanko.vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги одеве засекохме колата на Gtex даде 16,3 с 17-ки а клипче ще кача довечера сега отивам да се пусна с една Ибиза 110+чип да видиме как ще вървим но предполагам че ще падна
Върни се в “Дизелови агрегати”