Казаха ми, че тук хората били добри...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Казаха ми, че тук хората били добри...
Бахти юзера.....нали не бъркам ника
Бахти кво се нервиш.
Щом питам имам причина....айде да не ми даваш наклон на члена......ок!!!!
Ти да не си помисли,че я свалям...а,а,а?
Бахти кво се нервиш.
Щом питам имам причина....айде да не ми даваш наклон на члена......ок!!!!
Ти да не си помисли,че я свалям...а,а,а?
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявай,но никой не може да ти помогне "онлайн" ! Може, ама на доверие...
Аз съм склонен да ти дам някоя друга пара,но има случаи,дето ме спират по улицата и ми дават някакви бележки,че еди си кой там му трябвало нещо... Разбирам,но няма как!
Доколкото интернет-а не мисля,че е необходим...
Пожелавам успех!Някой колега ако се убеди ,нека пише тука,за да направим нещо по въъпроса...
Аз съм склонен да ти дам някоя друга пара,но има случаи,дето ме спират по улицата и ми дават някакви бележки,че еди си кой там му трябвало нещо... Разбирам,но няма как!
Доколкото интернет-а не мисля,че е необходим...
Пожелавам успех!Някой колега ако се убеди ,нека пише тука,за да направим нещо по въъпроса...
-
- Автомобил:
- Двигател:
bahtiusera,
Наистина е малко тежичко да се чете какво пишат, но какво да се прави... Повярвайте,надали има човек, който за удоволствие да прави такава кампания, каквато аз правя в момента... Ако не бяха децата ми, не би ми пукало в коя дупка ще се навра да живея, всъщност щях да си бачкам нещо готино и ОК. Но в БГ когато една жена започне да ражда, става аут и от пазара на труда, дори и от собственото си семейство - щом има съпрузи, които изоставят жената, щото малко се е поразцъкала заради бебето...
Но благодаря за доброжелателното отношение, което някои проявяват! То има значение, повярвайте ми!
Наистина е малко тежичко да се чете какво пишат, но какво да се прави... Повярвайте,надали има човек, който за удоволствие да прави такава кампания, каквато аз правя в момента... Ако не бяха децата ми, не би ми пукало в коя дупка ще се навра да живея, всъщност щях да си бачкам нещо готино и ОК. Но в БГ когато една жена започне да ражда, става аут и от пазара на труда, дори и от собственото си семейство - щом има съпрузи, които изоставят жената, щото малко се е поразцъкала заради бебето...
Но благодаря за доброжелателното отношение, което някои проявяват! То има значение, повярвайте ми!
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
bahtiusera написа:skilidka написа:Твоята приятелка.....Мирослава-откъде е ако не е тайна.
И всъщност ти самата-откъде си-родом?
Мирослава е от Какво-мамка-му-ти-влиза-в-работата-град, край Дунава....
Забавляваш ли се?
И тука е момента да кажа какво мисля за коментари като „.. аз ще доида да платим наема, дрехи приемате ли ” – , бе да му еба майката, ми ако се съмняваш не давай пари, запази си ги и си купи поредните алуминиева топка за скоростния лост или ебем-ти-страшната решетка само недей да се правиш на остроумен и находчив, по – добре си запази безличното мнение за себе си , защото представи си за момент, че това си ти ....
А , и друго – по – добре да заключите тая тема , за да не чете тази жена поредните остроумни коментари
По - спокойно ВЕ , по същата логика,щом теб те дразни пост-а на колегата - не пиши!
За какво да заключват темата,а?Ари ти да не се правиш на нервния и избухливия ,а?
Пък и едно не разбирам - ако я "зарибява" , какво пречи???
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Към всички:
Бахтиюзера е предупреден лично от мен.
Предложението е следното - само по темата. Още няколко такива лирически отклонения и ще изтрия всички отговори!
До автора на темата: Не се предавай и вярвай. Има и добри хора.
Бахтиюзера е предупреден лично от мен.
Предложението е следното - само по темата. Още няколко такива лирически отклонения и ще изтрия всички отговори!
До автора на темата: Не се предавай и вярвай. Има и добри хора.
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.
Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
Видях профила и във фейсбук.
Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
Видях профила и във фейсбук.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам защо, но току що написах голям отговор, и когато натиснах "Изпрати" ме прехвърли на главната страница, дано да е случайно, но отговора ми го няма. Сега ще го напиша пак
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
С оглед на огромния процент измами,хората са прави да питат и изискват поне някаква информация.Нагледахме се на "инвалиди" "сакати" "болни" и прочие.За съжаление.Ще се постарая да помогна с някой лев.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Pacho B,
и ти си прав!
Но обясни ми, моля те, ако не прибегна до нета-а, как да намеря помощ?
По улицата да спирам хората?
Да платя за ТВ реклама?
Всички приятели, които ми останаха от "реалния живот", ми помагат с каквото могат, иначе сметни как ще издържи тричленно семейство - майка и две деца, с доход 390 лв. месечно.
Работих и надомна работа - правех едни фигурки за едно дамско благотворително дружество, "Рождество Христово", но нямам време вече за това - трябва да следя успеха на голямата дъщеря и да се грижа за малката. Не си доспивах, ръцете ми бяха избодени от иглата, и пак не можех да докарам повече от 30 лв. допълнително месечно.
Голямата си намали успеха, защото само тя се грижеше за малката, изнервихме се...
Освен това, когато напуснах старата квартира, оставих работната си маса срещу част от дълговете си, на хазяите. Къде да боцкам великденски пиленца - на холната маса, на която се храним и малката играе едновременно?
Нетът не е жизненонеобходим, да, и при мен не става дума, Слава Богу, за смъртоносна болест...
Но просто се опитвам да оцелея, докато почна да получавам издръжката си редовно и докато почна работа...
Дори това в БГ е проблем...
Пак публикувам телефона си: 0885 146692
и ти си прав!
Но обясни ми, моля те, ако не прибегна до нета-а, как да намеря помощ?
По улицата да спирам хората?
Да платя за ТВ реклама?
Всички приятели, които ми останаха от "реалния живот", ми помагат с каквото могат, иначе сметни как ще издържи тричленно семейство - майка и две деца, с доход 390 лв. месечно.
Работих и надомна работа - правех едни фигурки за едно дамско благотворително дружество, "Рождество Христово", но нямам време вече за това - трябва да следя успеха на голямата дъщеря и да се грижа за малката. Не си доспивах, ръцете ми бяха избодени от иглата, и пак не можех да докарам повече от 30 лв. допълнително месечно.
Голямата си намали успеха, защото само тя се грижеше за малката, изнервихме се...
Освен това, когато напуснах старата квартира, оставих работната си маса срещу част от дълговете си, на хазяите. Къде да боцкам великденски пиленца - на холната маса, на която се храним и малката играе едновременно?
Нетът не е жизненонеобходим, да, и при мен не става дума, Слава Богу, за смъртоносна болест...
Но просто се опитвам да оцелея, докато почна да получавам издръжката си редовно и докато почна работа...
Дори това в БГ е проблем...
Пак публикувам телефона си: 0885 146692
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За дрехитете точно така, питам "приемате ли дрехи" защото имам от трите си деца, забравих да спомена и обувки, всеки с малко дете знае че за 3-4 месеца и са им малки., те са практически нови. И без това ги раздавам на познати.
Гери Кати Льони, може би правилния подход е да потърсиш работа, не да чакаш някой да помогне, и да напишеш какво можеш да правиш, някой може да търси точно такъв кадър.
Гери Кати Льони, може би правилния подход е да потърсиш работа, не да чакаш някой да помогне, и да напишеш какво можеш да правиш, някой може да търси точно такъв кадър.
-
- Автомобил:
- Двигател:
pit написа:За дрехитете точно така, питам "приемате ли дрехи" защото имам от трите си деца, забравих да спомена и обувки, всеки с малко дете знае че за 3-4 месеца и са им малки., те са практически нови. И без това ги раздавам на познати.
О, за обувки ще бъда много щастлива - те са най-скъпата част от облеклото и са най-важни! Сега носим едни 21 номер и едни 23 номер, сигурно не всички номерации са еднакви. Имам и пролетни, дано не й умалеят преди да ги обуе.
И аз подарявам умалелите неща, даже има един магазин за надежда на "Екзарх Йосиф" в София, там се подаряват неща и после ги продават на символични цени - има много готини работи, играчки и т.н.
За работата - права си! Водя се на работа в една фирма, но не знам дали ще имат нужда от мен след майчинството, май там нещата са се променили... и се замислям за нещо ново.
Мога да работя като учител - дори частен, давала съм уроци по домовете, мога да бъда перфектен офис мениджър - след като малката тръгне на ясла от септември (което е почти сигурно, чаках на едни опашки и съм си подала молба и акт за раждане вече...)
Мога да работя и доста други неща, сега като се запролети, ще намеря начин да ходя по интервюта...
- bachostunta
- Автомобил:
- Двигател:
виж във www.jobs.bg за работа всеки ден има нови обяви
-
- Автомобил:
- Двигател:
bachostunta написа:виж във http://www.jobs.bg за работа всеки ден има нови обяви
Да, знам, но в момента никой не би ме взел, с малката, която не е тръгнала на ясла. Търсих работа от къщи - освен надомната, ме бяха одобрили и като журналист в един жълт сайт - искаха да компилирам разни измислици, и то за по два лева на статия. Помислих, и реших да се откажа, защото жълтата преса не ми е любима... И не мога да си измислям, че и да ми плащат за това по 2 лв.
Без работа няма да остана, но трябва да издържа някак си в това положение поне месец, най-много два.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Преведох 20 лв през epay, предполагам в понеделник са в сметката... Не искам да ми ги връщаш.
Успех, горе главата и да гушнеш малките от всички нас. Да сте живи и здрави.
Към колегите, които се изложиха в темата - ае поне спрете, или още може?
Успех, горе главата и да гушнеш малките от всички нас. Да сте живи и здрави.
Към колегите, които се изложиха в темата - ае поне спрете, или още може?
- bachostunta
- Автомобил:
- Двигател:
нема живот вече в тая държава 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”