Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
aleks_9671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да си полираме джантите.
колеги, нов съм имам един въпрос. Можели дами предпорачате паста за полиране за алуминиеви джанти, мерси предварително !
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
теоритично питане:
какво ще се случи ако се полират бордовете до паста и след което няма специално запечатване? / освен пастата на калъп - примерно /
какво ще се случи ако се полират бордовете до паста и след което няма специално запечатване? / освен пастата на калъп - примерно /
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
каквото ще стане и ако се полират - след време пак ще потъмнеят но по бавно при полураните . просто като се полират лъщят здраво и ти пълнят окото
sta!ikov написа:Попрочетох темата но нямам толкова време за цялата.Та.... като цяло ми стана ясно какво трябва да се прави.Единственият ми въпрос е да ми препоръчате с каква паста да ги полирам пъроначално след като мина етапа със шкурките и със каква да приключа пастирането (полиранео)Занимавам се любителско със пастиране на коли и работя с пастите на 3м но от прочетени работи не само във VW форума разбрах,че от някои потъмнявали.Та искам да ми препоръчате паста с която за започна пастирането и с каква да го приключа до завършване на проектчето а то е BORBET A 7J ET 25
Като за начало съм взел тези 2 кичета от Бриколажа кото препоръчаха в една тема за полиране на джанти..
Пастата е в комплекта нещто като сапун е на вид кафявото и синьото купче.
Моля които препоръчва паста да кажи мястото от кадето да си я набавя и ориентировачна цена .
Благодаря предварително. ЩЕ СЕ ПОЛИРА САМО БОРДА !!!
каква е цената на този комплект ?
п.с. на битака в София намерих сергия с пасти и кечета, като се влезе през главния вход отиваш до отсрещния край където са сергиите с аксесоарите за автомобили, не на циганската част. Има един дядо много печен и пастата му е някаква зелена руска, кечетата груби и недодялани, но това не е най-важното
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е руска пастата Българска е - еквивалент на руската вмомента полирам с нея и резултата е бомба. Има и финна паста в кутийка на каша за алуминий с нея ефекта става уникален.Писах по-горе за него от кечетата си вземете вълнени само от него. Памучните си ги правите от естествени парцали изрязани в кръг по желание и наслоени за да стане дебело. След това ги зашивате в кръг по близо към центъра и за опашка за бормашина - един дълъг болт със две по-дебели шайби и имате естествено памучно кече.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Stenly написа:Не е руска пастата Българска е - еквивалент на руската вмомента полирам с нея и резултата е бомба. Има и финна паста в кутийка на каша за алуминий с нея ефекта става уникален.Писах по-горе за него от кечетата си вземете вълнени само от него. Памучните си ги правите от естествени парцали изрязани в кръг по желание и наслоени за да стане дебело. След това ги зашивате в кръг по близо към центъра и за опашка за бормашина - един дълъг болт със две по-дебели шайби и имате естествено памучно кече.
Даи някоя снимка ко са праиш са
.Тря да ми преподадеш един урок по полиране че нещо се отчаях с тоя борбрт - Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Да попитам колегите от Пловдив - знаете ли къде конкретно има ABRO paint remover, защото нямам никакво време да обикалям да търся? Мислих си в магазина за бои на "Мария Луиза" срещу Папараци да видя или в Бриколаж, Баумакс, Практикер, Алати... Но ако някой посочи конкретно някъде да го е видял, ще съм благодарен за спестеното време от обикаляне.
- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Баумакс - само ЛЕКО-римувъл и ТЕРМИНАТОР на Мегахим
Бриколаж- там има само някакъв Левис(немски бил)
Тази вечер ги търсих няма! Дори и БОДИ 700
Бриколаж- там има само някакъв Левис(немски бил)
Тази вечер ги търсих няма! Дори и БОДИ 700
- Vento
Блягодаря ти, спести ми поне 1ч. 

- ifcho
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
Vento баце ако искаш да се разберем другата седмица ако идвам на сбирката в пловдив да ти донеса 1 флакон
- Vento
Не знам дали ще ми стигне 1, вземи направо 2, те нали са евтини. Благодаря ти предварително!

- ifcho
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
нямаш ядове дай на лични някъв телефон да се разберем допълнително ама мислщ че един ще то стигне на мен ми отидоха 2 щото свалях и боя
- Vento
Добре, вземи 1 тогава, аз само тънък лак имам да бутна.